23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vil du vide mere om de bedste produktnyheder?

Stahlwille A/S er førende inden for momentteknologi og håndværktøj. Stahlwille er repræsenteret i over 100 lande, med mere en 600 højtkvalificerede medarbejdere og har mere en 160 års tradition. Kvalitet er i højsædet og noget der aldrig bliver gået på kompromis med. Derfor udvikler vi os konstant.

Stahlwille har produceret værktøj i topklasse i mere end 160 år. Fra Eduard Willes etablering af virksomheden til i dag, har vores mål altid været det samme: at producere værktøjer, der sætter standarden. Innovation har altid været en del af vores virksomhed. Vi kender vores markeder og kunder og udvikler løsninger til at møde nye udfordringer. Det er sådan, vi giver dig præcis det, du har brug for. Fra klassiske håndholdte værktøjer til netværksforbundne Industry 4.0-produkter.

Hos Stahlwille Nordic har vi udviklet et nyhedsbrev der bliver sendt ud, når vi har vigtige nyheder, der kan bidrage til dit håndværk. Vores nyhedsbrev består hovedsageligt at produktnyheder, som vi glæder os til at dele med jer.

Ønsker du at tilmelde vores nyhedsbrev, kan du gøre det her.

Stahlwille Nordic A/S Tools & Technical Solutions
Baldershøj 11 E-F
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29176388
P nummer: 1011825636

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063