23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk Motor Finans udvider til MY GARAGE i Vejle

Dansk Motor Finans udvider til MY GARAGE i Vejle og bringer ekspertise inden for værdifastsættelse af køretøjer og import af biler til det luksuriøse bilmekka. 

Dansk Motor Finans, en digital aktør inden for finansielle tjenesteydelser til bilbranchen, er begejstret for at meddele deres seneste udvidelse til MY GARAGE i Vejle. Virksomheden vil etablere sig i det luksuriøse bilhus og bidrage med deres ekspertise inden for værdifastsættelse af køretøjer og import af biler. 

MY GARAGE er et eksklusivt bilmekka, der samler en bred vifte af partnere med en stærk dynamik og fælles passion for biler. Blandt partnerne finder man officielle bilforhandlere af mærker som blandt andet Porsche, Ferrari og Rolls Royce. Der findes ydermere alt fra diamanter, autolakerer, ejendomsmægler samt et unikt vin-univers. Hele filosofien bag MY GARAGE er et fællesskab for bilentusiaster og fungere som et samlingspunkt for events og oplevelser. 

"At få muligheden for at blive en del af MY GARAGE og bidrage til fællesskabet, hjælpe partnerne og give besøgende en seriøs og uafhængig rådgivning omkring registreringsafgifter er fantastisk."- Rasmus Sandvej Juulsen, Direktør.

Med den nye mere synlige placering i Vejle, håber Dansk Motor Finans at kunne styrke samarbejdet med deres partnere og samtidig byde dem velkommen i flotte omgivelser, hvor de kan lade sig inspirere. 

Lokalerne i MY GARAGE vil være fuldt funktionelle fra 1. juni 2023, og mindst én fast medarbejder vil være til stede. 

Dansk Motor Finans ser frem til at udvikle nye partnerskaber og fortsætte med at tilbyde deres ekspertise og kvalitetsrådgivning til MY GARAGE og dets besøgende.  

 

 

 

Dansk Motor Finans A/S
H.C. Ørsteds Vej 18
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39311151
P nummer: 1023321862

Kontaktperson

RSJ
Rasmus S. Juulsen
Adm. direktør
rsj@danskmotorfinans.dk

Send til en kollega

0.063