23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Neo Coating tilbyder specialiserede gulvløsninger til industrikøkkener

Opdag vores nye afdeling dedikeret til industrikøkkener og læs om vores ekspertise i at levere og installere kvalitetsgulve til køkkener. Vores modstandsdygtige epoxygulve er skræddersyet til kantinekøkkener, produktionskøkkener, industrikøkkener, storkøkkener og restaurantkøkkener.

Vi er stolte af at kunne meddele, at vi nu har en hel afdeling dedikeret til industrikøkkener. På grund af den stigende efterspørgsel på slidstærke og hygiejniske gulve til professionelle køkkener, har vi valgt at øge vores fokus på denne niche. Vores team er sammensat af erfarne fagfolk, der har ekspertise inden for at levere og installere kvalitetsgulve til kantinekøkkener, produktionskøkkener, industrikøkkener, storkøkkener og restaurantkøkkener.

Vores køkken- og industrikøkken gulve er designet til at opfylde de høje krav, der stilles til disse områder. Vores gulve er modstandsdygtige over for slid, stød og skidt, hvilket gør dem perfekte til områder med høj trafik og stor belastning.

Vi har et bredt udvalg af gulvbelægninger i epoxy, så vi kan tilbyde det ideelle gulv til alle typer køkkener. Vores team er altid glade for at rådgive vores kunder om, hvilken gulvtype der passer bedst til deres specifikke behov.

Vi er stolte af vores mangeårige partnerskaber med førende leverandører af køkkenudstyr og tilbehør. Partnerskaberne sikrer, at vi altid kan tilbyde vores kunder den bedste løsning til netop deres køkkenbehov. Vi tror på, at partnerskaber er nøglen til succes, og vi arbejder hårdt på at opbygge langvarige og givende relationer med vores partnere og kunder.

Udover vores ekspertise i gulvinstallation tilbyder vi også en bred vifte af andre tjenester, herunder rådgivning, vedligeholdelse og reparation af køkkengulve. Vi er altid klar til at hjælpe vores kunder med at finde de bedste løsninger på de udfordringer der måtte opstå.

Vi er overbeviste om, at vores dedikation til kvalitet, vores erfaring og vores kompetence inden for industrikøkkener vil gøre os til den foretrukne leverandør af gulvbelægninger til professionelle køkkener på hele sjælland. Kontakt os i dag for mere information om vores tjenester.

 

Neo Coating A/S
Høffdingsvej 34
2500 Valby
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37657549
P nummer: 1021386576

Kontaktperson

MT

Send til en kollega

0.047