23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et værksted, som til fulde matcher de high end biler, som Fleasing leaser ud.

Værkstedet har været en stor og vigtig investering for Fleasing, som udover en klar idé til atmosfære i form af akustik, lysindfald og farver har været optaget af at sikre kvalitet i hele forløbet fra idé til udførsel, indretning og ibrugtagning.

Alt udstyret er bare state of the art. Man kunne jo sagtens have lavet det billigere, hvis man ville det. Det har vi ikke gjort, fordi både vores biler og vores kunder er meget eksklusive. Det har været vigtigt, at det er et sted, hvor man har lyst til at komme og få lavet sin Porsche eller Lamborghini, fortæller Robert Møller.

Værkstedet er da også indrettet med alt, hvad man kan tænke sig af udstyr: Syv autolifte, balancemaskiner, udstyr til hjuludmåling, rumventilation, udsugning, kompressor, trykluft, oliehåndtering og et område til dækmaskiner med vejtryk.

Forbilledligt samarbejde med Stenhøj
En af udfordringerne har været at sikre en god udnyttelse af det begrænsede areal, som Fleasing har haft til rådighed. Netop her har løbende sparring og input fra Stenshøjs konsulent i området Kjeld Hansen været afgørende.

"Vi har haft et rigtig, rigtig godt samarbejde med Stenhøj. Jeg havde nogle idéer og skulle finde en dygtig partner, som kunne hjælpe med at realisere de idéer, og det fandt jeg hos Stenhøj, siger Robert Møller og fortsætter: Vi har fået det maksimale ud af de kvadratmeter, vi havde til rådighed. Det har været en lang proces med mange kompromiser undervejs, men vi har alligevel fået presset syv lifte ind. Det er blevet supergodt.

Gode produkter er ikke nok
Fleasing lægger i det hele taget stor vægt på den gode og helhedsorienterede løsning, som rækker ud over aflevering af værkstedsinventar ved kantstenen.

"Det, jeg har sat allermest pris på ved Stenhøj, er deres support efterfølgende. Der vil altid være noget, der skal optimeres, og der har de bare været på pletten. Derfor synes jeg også, at vi har fået valuta for pengene, siger værkstedschef Robert Møller.

Han fortæller, at netop Stenhøjs evne til at følge værkstedets etablering helt i mål har været afgørende – ikke mindst for oplevelsen af at have købt inventar af høj kvalitet.

"En ting er high end eller ikke high end, men tit kommer det jo ned til supporten på udstyret. Hvis supporten er der med et knips med fingrene, så er det med til, at du som kunde får tillid til leverandøren og til, at produktet også bare spiller, siger Robert Møller.

Rådgivningsarbejdet handler da også i høj grad om at levere den rette service hele vejen til målstregen, fortæller Stenhøjs mand på projektet, Kjeld Hansen.

"Det er vigtigt at fokusere på, synes jeg, at vi har kunden i hånden helt fra første tanke, til de sætter nøglen i døren, og tager det i brug. Vi giver gode råd. Vi hjælper med at lave et værksted, der lever op til alle krav og regulativer ikke mindst i forhold til medarbejdernes trivsel og arbejdsmiljø, siger Kjeld Hansen.

Netop i forhold til trivsel og arbejdsmiljø, er det Fleasings erfaring, at et lækkert værksted med det rigtige udstyr også kan gøre det lettere at tiltrække de rette medarbejdere og specialister, da dygtige medarbejdere gerne vil arbejde i et moderne miljø med tjek på alt fra lys og lyd til sikkerhed.

Skal vi hjælpe dig med at realisere din værkstedsdrøm?
Stenhøj skal senere på året rådgive Fleasing i forhold til indretning af flere nye lokaler, hvor der planlægges et værksted til klargøring af biler og mindre pladearbejde.

Hos Stenhøj tilbyder vi rådgivning baseret på mange års erfaring, og du er sikret den helt rigtige sparring, når det gælder indretning og valg af udstyr. I rådgivningsprocessen lægger vi stor vægt på at afdække dit værksteds nuværende og kommende behov. Det sker i tæt samarbejde mellem relevante nøglepersoner fra dit værksted og STENHØJs rådgivere.

Tag os med på råd
Tag fat i en af vores sælgere hvis du vil høre mere om hvordan Stenhøj kan hjælpe med skabe et lækkert værksted med det rigtige udstyr.

Find vores sælgere HER

Stenhøj
Barrit Langgade 188-190
7150 Barrit
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16174394
P nummer: 1001185952

Send til en kollega

0.063