23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bilnørderne ”redder” gammel Alfa – men kommer den ud og køre

Klassiske biler er spændende, sjove og flotte – og kan give spandevis af bøvl. Denne gang forsøger Bilnørderne at genoplive en gammel Alfa Romeo Alfetta GTV, efter den har stået lidt for længe. Problemet er bare, at de to nørder er uduelige til at skrue.

Der er dem, der mener, at det er det ultimative tegn på overskud at eje en Alfa Romeo – man ved nemlig aldrig, om man kommer frem. Deraf behovet for stort overskud. En hver Land Rover-ejer vil dog bestride den påstand – Land Rovere har det nemlig også med at have gode og dårlige dage.

4, 6 og 8 cylindre – Bilnørden Frederiks garage er fyldt med lækre biler

Sjovt nok har den ene af de to værter fra Bilnørderne både en gammel Alfa Romeo OG en gammel Land Rover. I seneste afsnit skal de have gang i hans Alfa Romeo Alfetta GTV, som vist har stået i en lade lidt for længe.

Manglende evner
Udfordringen er bare, at ingen af de to værter er specielt handy, og da Andreas har parkeret alt sit værktøj i Sverige, er det Frederik, der må tage værktøj med i sin egen gamle Ford 17 m RS – uden at vide, hvad de skal. Og som om, det ikke var nok, må de køre efter reservedele i en anden gammel italiener – en Fiat 500 Giardiniera. Den vil ikke starte, og må derfor skubbes i gang. Om Frederiks overskud holder til det totale kaos, kan du se lige her, hvor der til gengæld er masser af gamle og spændende biler.

Kan kongen slå en gammel traktor – Bilnørderne leger med den nye Ford Ranger Raptor

Husk, at det er gratis at annoncere på Biltorvet for privatpersoner. Du kan oprette en annonce her.

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047