23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vind i håret - vi har fundet seks lækre cabrioleter

Fuglekvidder, sommeraftener og en åben bil. Drømmen om cabrioleten stiger i takt med termometeret. Derfor har vi samlet seks cabrioleter i tre forskellige prisklasser, du kan køre ud og nyde sommeren i.

Det er sjældent, at næsen er specielt veludviklet på en bilentusiast. Men du kan kende en cabrioletejer på hans eller hendes let forstørrede næsebor. Ikke fordi ejeren kører rundt og tror sig bedre end resten af villavejen. Nej, har du først suset forbi en rapsmark i fuldt flor, eller gennem en lund af fyrretræer i en åben bil, så ved du, at duften betyder noget, når du kører uden tag. I en åben bil kommer du bare lidt tættere på oplevelsen. Og siden sommeren er over os, så er det bare med at hive kluden af og komme derud – og hvis du ikke allerede har en cabriolet, så frygt ej. Vi har fundet seks fine sportsvogne med blødt tag, lige fra dem, de fleste kan betale, til dem, de få har råd til. Vi starter med et budget på maksimalt 80.000 kroner.

Mini Cooper Cabriolet - Gokarten

Mini Cooperen er jo legendarisk i sig selv, og selvom det er en floskel, så kører den lille bil så tæt på en gokart, som du kan komme, hvis der skal være nummerplader mellem forhjulene. Og uden tag bliver oplevelsen bare endnu mere ufiltreret. Vi har fundet en bil på Biltorvet, som efterhånden har nogle år på bagen, da den er fra 2004, men som til gengæld bare har kørt 135.000 kilometer. Prisen er 80.000 kroner, og så har den et servicehæfte, der er proppet med stempler. Og lige netop det vil man gerne se på så gammel en bil. Den er tilmed undervognsbehandlet, og ud fra billederne at bedømme, ser bilen meget original ud. Det trækker op, specielt fordi Mini Copper meget vel kan gå hen og blive en kommende klassiker.

Læs hele guiden her

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047