23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Top-10: De mest populære firmabiler i 2023

Se opgørelsen over de mest populære firmabiler i første kvartal af 2023 fra Nordania Leasing.

Udløber
9. juni 2023

Tesla Model Y er braget ind på en overbevisende førsteplads som den mest populære firmabil i årets første kvartal. Samtidig er elbilerne tungt repræsenteret med hele 6 biler i top-10. Det viser opgørelsen over de mest populære firmabiler i første kvartal af 2023 fra Nordania Leasing.

Siden Tesla tilbage i januar overraskede markedet med et markant prisdyk på både Model Y og Model 3, har efterspørgslen været til at tage at føle på. Specielt prisfaldet på den populære SUV, Model Y, har været et hit blandt firmabilisterne, hvilket også er derfor at den nu sætter sig tungt på førstepladsen på den dugfriske top-10.

Elbilerne imponerer fortsat
6 ud af 10 biler på top-10 kører på ren strøm. 

Vi skal ikke meget længere end et år tilbage, hvor enkelte eldrevne modeller for første gang kunne snige sig med ind i top-10. Nu har størstedelen af bilerne på listen et strømkabel med sig, når de tøffer rundt på de danske landeveje.

Læg dertil at det kun er få måneder siden, at vi så en elbil få den første podieplads på vores top-10. Nu går både guld- og bronzemedaljen til strømslugerne, og selv om Mercedes C-klassens evige popularitet for nu sikrer tyskerne endnu en podieplads, så er det potentielt kun et spørgsmål om tid før vi ser et fuldelektrisk podie.

Se hele listen her: Top-10 | Her er de mest populære firmabiler lige nu | Nordania

 

Nordania Leasing
Birkerød Kongevej 25
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78867612

Kontaktperson

MGH
Maria Gudman Hansen
mariag@nordania.dk

Send til en kollega

0.047