23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NTK Vehicle Electronics bliver et særskilt mærke i TecDoc

Niterra, verdens førende specialist inden for tændingssystemer og bilelektronik, kan med stolthed meddele, at NTK nu introduceres som særskilt mærke i TecDoc. Derved opdeles virksomhedens produkter i TecDoc efter mærkerne NGK Ignition Parts og NTK Vehicle Electronics, og samtidig anvendes der to separate mærkekoder i TecDoc. De to mærker har tidligere været angivet samlet under mærket NGK med kode 0015. Mærket NGK vil fortsat have kode 0015, men mærket NTK vil fremover have kode 5414.

Da NTK Vehicle Electronics har et helt andet produktsortiment end NGK Ignition Parts, som desuden er i kraftig vækst, var det logisk, at NTK Vehicle Electronics fik et særskilt mærke i TecDoc. Under NTK (5414) i TecDoc finder kunderne iltsensorer, MAP/MAF-sensorer, EGR-ventiler, motorhastigheds- og positionssensorer samt udstødningsgastemperatursensorer (EGTS). Der vil desuden blive tilføjet yderligere produkter i den nærmeste fremtid.

Kunderne vil stadig få vist produkter fra virksomhedens kategori tændingssystemer under det eksisterende mærke NGK (0015) i TecDoc. Det omfatter tændrør, gløderør, tændspoler og tændkabler. For at gøre overgangen til NTK-produkter så problemfri som mulig for vores kunder vil opdelingen af mærkerne ikke ske pludseligt. Da mange kunder anvender deres egne katalogsystemer, der følger opdateringen i TecDoc, har virksomheden besluttet fortsat at udgive NTK Vehicle Electronics produktinformationer under NGK (0015) i en begrænset periode. Denne dobbelte visning vil dog ophøre i slutningen af juni 2023. 

"Vores NTK Vehicle Electronics-sortiment tilbyder vores kunder et stort udvalg, der dækker alle deres behov inden for motorsensorer, og derfor fortjener det at blive vist særskilt i TecDoc," forklarer Frank Massia, Director Marketing Aftermarket EMEA hos Niterra EMEA GmbH. "Vores virksomhed har fokus på bæredygtighed, og derfor vil vores produkter inden for elektronisk bilteknologi spille en stadig større rolle, ikke mindst fordi sensorer er afgørende i arbejdet for at reducere bilemissioner."

Niterra beder deres kunder være opmærksomme på, at opdelingen af virksomhedens mærker i TecDoc medfører, at begge mærker NGK (0015) og NTK (5414) skal vælges eller prioriteres i kundespecifikke katalogstyringssystemer (som f.eks. LKQ, WM, Select AG og CARAT), for at produkter fra begge mærker NGK Ignition Parts og NTK Vehicle Electronics fortsat bliver vist. TecAlliance-kunder, der tidligere kun har købt NGK Ignition Parts-data til deres e-handelsportaler, skal nu desuden også købe data for mærket NTK Vehicle Electronics.

 

Bemærkninger til redaktører

Om Niterra: 

Internationalt: Niterra (tidligere NGK SPARK PLUG) er en af de førende leverandører af keramiske produkter til bilindustrien. Virksomheden har hovedsæde i Nagoya, Japan, samt salgsafdelinger og fabrikker i hele verden. Virksomhedens bilsektion, der er specialiseret i tændingssystemer og elektronisk bilteknologi, leverer originaludstyr til kunder i hele verden. Samtidig arbejder virksomheden på at transformere sin organisation og sin portefølje i mere bæredygtige retninger. Der er udpeget fire forretningsområder til dette formål: Mobilitet, Medicinalvarer, Miljø og energi samt Kommunikation. Virksomhedens afdeling for keramiske produkter til bilindustrien og teknisk keramik med over 16.100 medarbejdere har en årlig omsætning på i alt 3,8 mia. euro i hele verden. Niterras EMEA-omsætning udgør 27 % af den samlede omsætning.

Reservedelsmarkedet EMEA: Niterra har oplevet stor vækst på reservedelsmarkedet, siden virksomheden skiftede fra kun at sælge motorcykeldele til også at betjene bilsektoren i 1970'erne. Virksomheden er kendt for sin enestående fokus på kvalitet, teknologi, forskning og udvikling. NGK Ignition Parts' sortiment omfatter tændrør, gløderør, tændspoler og tændkabler. NTK Vehicle Electronics' sortiment omfatter iltsensorer (inkl. NOx-sensorer), EGTS-sensorer, EGR-ventiler til recirkulation af udstødningsgasser, MAF- og MAP-sensorer samt motorhastigheds- og positionssensorer. Niterra servicerer reservedelsmarkedet i hele Europa, Mellemøsten og Afrika fra det regionale hovedkvarter i Ratingen, Tyskland. I EMEA-regionen har virksomheden seks regionale selskaber og omkring 840 medarbejdere.

 

Du kan få yderligere informationer på: www.ngkntk.com

Du kan få yderligere informationer ved at kontakte:

Dominik Peters, Specialist Marketing Aftermarket DACH & NORDICS, tlf.: +49 (0)21 02 974 137
E-mail: d_peters@ngkntk.de 

Niterra EMEA GmbH
Balcke-Dürr-Allee 6
40882 Ratingen
Tyskland
CVR nummer: DE121640216

Send til en kollega

0.093