23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev den virkelige forskel i AC-branchen

Udforsk et komplet program af dele til klimasystemer designet til at øge konkurrenceevnen for eftermarkedets distributører og teknikere. Med Nissens' klima komponent udbud kan du være fuldt ud forberedt til at servicere dine kunder i den travle AC-sæson. Programmet omfatter mere end 3600 varenumre og tilbyder en usædvanlig bred dækning af vognparken. Den høje Nissens kvalitetsstandard sikrer en nem installationsproces, fremragende ydeevne og en lang levetid.

 

FORSKELLEN

Nissens' Klima komponenter

Bredt, konkurrencedygtigt produktsortiment

 

+3600 SKU-numre i programmet, +15k OE-numre

+1150 Kondenser-modeller +93% dækning af bilpark

+700 kompressorer +77% dækning af bilpark

+150 nye varenumre siden sidste sommer

 

Din Hybrid- og Elbil reservedelspartner

+450 AC varenumre i sortimentet for hybrid- og elbiler (+1950 OE nr.)

 

NYHED I PROGRAMMET

Nye produktlinjer og udvidelser - AC system tryksensorer og elektriske højspændings-kompressorer.

 

Højspændings AC-kompressorer:

Tesla Model 3,

Kia Niro,

Hyundai Ioniq

og mere..

 

AC system tryksensorer:

+40 modeller

160 OE dækket

 

Det hele på et sted

Programmet består af AC-systemets kritiske komponenter til alle køretøjssegmenter - biler, erhvervskøretøjer og lastbiler i traditionelle, hybride og elektriske køretøjer.

 

Nissens kvalitet

Vores førsteklasses reservedelsstandard sikrer en fremragende pasform, nem installation, optimal ydeevne, suveræn holdbarhed og en lang komponentlevetid. Robust produktemballage beskytter mod transportskader.

 

Nem installation

First Fit betyder, at alle nødvendige dele er inkluderet i produktboksen, så teknikeren kan udføre en effektiv, sikker udskiftning af komponenten.

 

Produkt med lang levetid

Unikke funktioner forlænger levetiden for hver komponent og leverer mange års værdi til bilejere. Eksempelvis er alle Nissens kondensatorer korrosionsbeskyttede med en specialdesignet belægning, som forlænger deres levetid betragteligt.

 

Teknisk support

Vi deler ekspertise inden for det væsentlige AC-system, vedligeholdelse, fejlfinding og komponentinstallation. Vores tekniske indsigt dækker de nyeste teknologitrends og inkluderer elektriske og hybride termiske styringssystemer til biler. Nissens' tekniske support er let tilgængelig i forskellige former - fra onlineaktiver til effektiv livetræning.

 

Nyd den travle sæson med Nissens - dit førsteklasses reservedelsmærke og AC-systemspecialist.

Nissens klimadele er tilgængelige hos de førende reservedelsdistributører over hele verden.

 

Læs mere på www.nissens.com/climate

 

KLART VALG - Hvis du leder efter en perfekt afbalanceret blanding af pris, kvalitet, rækkevidde og fleksibel logistik, er vores andet mærke AVA en fremragende løsning til sæsonen og eftermarkedets Clever Choice. Kontakt os for at høre mere om AVA programmet for aircondition reservedele.

Nissens Automotive A/S
Ormhøjgårdvej 9
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39565358

Send til en kollega

0.047