23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Anlæg med flydende gas åbner i Hirtshals

Nu sikrer et samarbejde mellem Hirtshals Havnefond, Hirtshals Transport Center og Q8, at endnu et LNG-anlæg til den tunge transport åbner i Danmark. LNG-anlæg i Hirtshals åbner med udgangen af 2023.

Endnu et LNG-anlæg åbner med udgangen af 2023 
Nu sikrer et samarbejde mellem Hirtshals Havnefond, Hirtshals Transport Center og Q8, at endnu et LNG-anlæg til den tunge transport åbner i Danmark. 

Flydende naturgas (LNG) er et alternativ til diesel og én af de løsninger man kan bruge til at:
✔ Sænke CO2 emissionen
✔ Reducere sodpartikler
✔ Helt eliminere svovludledningen 

LNG-anlægget i Hirtshals er endnu et Europæisk knopskud og giver dig som erhvervsdrivende endnu flere fordele af IDS-netværket. 

Mere klimabevidst transport gennem Jylland
I 2022 åbnede Q8 Danmarks første tankstation med LNG til lastbiler i Padborg, og med åbningen i Hirtshals tager vi et vigtigt skridt mod at sikre godstransporten fra Europa gennem Danmark og videre nordpå med mindre klimabelastende brændstoffer. Anlægget i Hirtshals har, ligesom Padborg, fuldautomatisk tankning, der på få minutter kan tanke alle typer lastbiler. 

Vi har over 10 års erfaring med LNG, og vi hjælper meget gerne dig og din virksomhed med at komme godt i gang med LNG – eller andre fordelagtige løsninger. Læs mere om LNG her.

Billedet krediteres Vision+ Rådgivende Ingeniører. 

Q8 Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 17
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61082913
P nummer: 1003139034

Kontaktperson

TL

Send til en kollega

0.047