23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DENSO samarbejder med Toyota, Hino, Isuzu og CJPT.

på forskning i brintmotorer til tunge anvendelser

VIGTIG BEMÆRKNING: DENSO Eftermarkedet er stolte af at dele teknisk viden og erfaring, men bemærk venligst, at den teknologi, der nævnes i denne artikel, omhandler original udstyrsteknologi (OE), som endnu ikke er tilgængelig i sortimentet for eftermarkedet.

 DENSO Corporation (DENSO), en førende OE-komponentproducent og systemleverandør, Isuzu Motors Limited (Isuzu), Toyota Motor Corporation (Toyota), Hino Motors, Ltd. (Hino) og Commercial Japan Partnership Technologies Corporation (CJPT) har meddelt, at de er begyndt at planlægge grundlæggende forskning i brintmotorer til tunge erhvervskøretøjer med det formål at udnytte interne forbrændingsmotorer yderligere som en mulighed for at opnå CO2 neutralitet.

På vej mod CO2 neutraliteter der forskellige drivmuligheder for at imødekomme kundernes krav, inklusive HEV'er, BEV'er, og FCEV'er, i overensstemmelse med forskellene i energiforhold i forskellige lande og diversificerede kundeanvendelser, og brintmotorer er en sådan mulighed. Den brintdrevne Corolla*1 har for eksempel været en del af Super Taikyu-serien*2 siden maj 2021 og er et bevis på, at brintmotorteknologi udvikler sig. Desuden er der sat skub i bestræbelserne på at opnå et brintsamfund yderligere, såsom stigningen i antallet af partnere ved produktion, transport og brug af brint.

CO2-reduktion inden for transport og logistik med tunge erhvervskøretøjer, et vigtigt stykke infrastruktur, der understøtter folks liv, er et socialt spørgsmål, der skal løses sammen med partnere, som deler en fælles vision om at opnå et kulstofneutralt samfund. Isuzu, DENSO, Toyota, Hino og CJPT mener, at brintmotorer er én løsning på dette problem og vil udnytte de teknologier og den know-how, som hver virksomhed har akkumuleret, til at undersøge potentialet for brintmotorer i tunge erhvervskøretøjer.

De fem virksomheder vil bidrage til at skabe et endnu bedre samfund ved at udvide mulighederne for at opnå CO2-neutralitet.

*1 ORC ROOKIE GR Corolla H2 Concept

*2 "Super Taikyu Series 2021 Drevet af Hankook," "ENEOS Super Taikyu Series 2022 Drevet af Hankook"

Yderligere oplysninger om DENSO Eftermarkedsprogrammet findes online på: www.denso-am.eu

DENSO Europe B.V.
Hogeweyselaan 165
1382 JL Weesp
Netherlands
CVR nummer: NLDenso Europe

Kontaktperson

Rune Bargholz Molt Wengel
Sales Executive Nordics
+45 31535444 r.wengel@eu.denso.com

Send til en kollega

0.047