23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er din organisation god til at tale om køn og ligestilling?

Mange organisationer har svært ved at tale om diversitet – især når det kommer til køn. På dette gratis webinar får du værktøjer og inspiration til, hvordan du skaber en bedre samtale.

Er din organisation god til at tale om køn og ligestilling?

Det er der mange organisationer, der har svært ved – især når det kommer til køn. Og det har ikke kun en negativ indflydelse på den bæredygtige forandring. Det kan også påvirke arbejdsmiljøet og medarbejdernes trivsel og gøre det svært at efterleve de nye regler om at sætte måltal for kvinder i ledelse.

Derfor tilbyder vi et gratis webinar den 25. april, hvor du får inspiration og konkrete værktøjer til, hvordan du kan få en bedre samtale omkring kønsmangfoldighed i din organisation.

Til at hjælpe os har vi inviteret Clara Zeller, partner hos Implement Group. Clara leder den interne agenda for mangfoldighed, lighed og inklusion (DE&I) hos Implement. På dette webinar deler hun sine indsigter i, hvorfor det er så svært at tale om kønsmangfoldighed, og hvordan hun selv og hendes team har formået at ændre samtalen i deres organisation.

Tilmeld dig her: Er din organisation god til at tale om køn og ligestilling

Vil du hellere se webinaret på engelsk?

Den 9. maj afholder vi det samme webinar, men denne gang på engelsk,.  Du kan tilmelde dig det engelske webinar her: Changing the conversation around gender diversity

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

SBH
Stephanie Brink Harck
stbh@di.dk

Send til en kollega

0.079