23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Styrk arbejdsmiljøet med batteridrevet fremdrift

Hvad gør I for at mindske belastende skub og træk?

I mange produktioner er der tunge vogne. Vogne, der snildt vejer 1.500 kg uden last. Når sådan en vogn skal skubbes og trækkes rundt dagligt, kan det give hårde og belastende vrid. Trivium Metal Packaging har netop lavet en investering, der mindsker ensidigt belastende arbejde på det område.

Vi har nemlig været forbi og installeret motordrevne hjul mv. på deres vogn, så den nu er helt eldreven. Det gør både håndteringen nemmere og mindsker belastningen. Den nye styring er trykfølsom, hvilket gør vognen nem at manøvrere rundt med. Slipper man, bremser den med det samme. Den hurtige reaktionstid er med til at sikre, at man fx ikke kan blive klemt af vognen.

”Vi i Trivium Metal Packaging går enormt meget op i sikkerhed. Ergonomi er en stor del af vores daglige sikkerhedsfokus for vores medarbejdere. Det har været et givende samarbejde at lette den tunge byrde på vores maskinvogn i samarbejde med Elektro Gruppen. Ergomoveren krævede ganske lidt instruktion til de ansatte på fabrikken og har sidenhen kun kastet positive bemærkninger af sig. Det er primært to kvinder på fabrikken, der omstiller og drifter den metalbearbejdningslinje, som vognen tilhører. Så de er glade for, at de fortsat selvstændigt kan betjene den tunge vogn”, fortæller Rasmus Hammer, change agent ved Trivium Metal Packaging.

 

Et godt arbejdsmiljø giver færre skader – og mindre sygefravær

Når kroppen gennem længere tid bliver belastet, kan det ifølge Arbejdstilsynet give skader på kroppens led, muskler, sener, kredsløb og nerver. Rygskader forekommer også ofte. Derfor kan det være en fordel at tænke i optimering af processer fx med tunge løft, træk og vrid.

Det kan også være områder, hvor sikkerheden kan optimeres. Vi har blandt andet lavet sikkerhedsafskærmning til maskiner i rustfri stål med lexanplader, sikkerhedsgitre og meget mere.

Skal vi også hjælpe dig?

Elektro Gruppen A/S
Maltvej 16-20
9700 Brønderslev
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21522775
P nummer: 1000271610

Kontaktperson

NSR
Nanna Stendal Rasmussen
Kommunikations- og marketingansvarlig
+45 24206699 nsr@elektro.dk

Send til en kollega

0.031