23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mercedes-Benz StarParts – prisvenlige dele til biler +5 år

Når det kommer til kvalitet, pasform og holdbarhed, står originale dele til Mercedes-Benz meget stærkt i forhold til andre typer reservedele. Med StarParts-konceptet, kan Mercedes nu også slå mange alternative dele på prisen.

De fleste værksteder køber reservedele, der hvor de kan få den bedste kombination af kvalitet, pris og leveringstid, og netop derfor bliver der anvendt en del alternative dele – især på frie, uafhængige værksteder.

For at sikre at Mercedes’er af enhver alder får de bedst mulige reservedele, så de holdes godt kørende i lang tid, har Mercedes for nylig lanceret StarParts, som tilbyder original kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Det er reservedele, der er produceret efter de højeste kvalitets og sikkerheddstandarder, er specielt udviklet, testet og godkendt til Mercedes-køretøjer, og følger Mercedes’ egne garantiprocesser og -regler.

Det aktuelle udvalg af StarParts omfatter de mest almindelige dele vedligeholdelse og reparation, fx bremsedele, filtre, viskerblade, batterier, gløderør og tændrør, og der kommer hele tiden nye kategorier til.

Der findes StarParts-dele til pt. 17 modeller, lige fra en 2000 C-klasse (W203) til en 2019 GLA (X156), så udvalget er stort.

Næste gang I har en Mercedes på liften, kan det altså godt betale sig at spørge efter StarParts. Og bestiller du selv online, kan du kende StarParts på at der i enden af reservedelsnummeret står 90, 95 eller 99 

Så søger du det største, bedste og mest konkurrencedygtige udvalg af originale Mercedes-reservedele – herunder nu også StarParts, skal du kontakte Gørløse Autoimport på tlf. 71 99 78 88 eller via webkataloget på https://autoimport.dk/reservedele  

Gørløse Autoimport ApS
Raasigvangen 6-12
3550 Slangerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73120713
P nummer: 1009385831

Kontaktperson

NO
Nick Osholm
No@autoimport.dk

Send til en kollega

0.047