23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du styr på det lovpligtige serviceeftersyn?

Anker sørger for, at dine lifte, kompressorer og andet værkstedsudstyr altid er efterset og serviceret. Det giver dig et både effektivt, sikkert og lovligt værksted.

Har du oplevet at det lovpligtige serviceeftersyn ikke er blevet udført rettidigt? At du selv skal rykke en servicevirksomhed for at komme? At det udførte service ikke levede op til forventningerne - og du måske kort tid efter havde et nedbrud på udstyret?

Anker holder styr på hvilket udstyr, der findes på dit værksted ved at gemme produktnavne, typer og serienumre i eget system. Der udarbejdes en struktureret plan for eftersyn og service, så værkstedets udstyr altid er efterset i tide i henhold til Arbejdstilsynets retningslinjer. Herudover sørger vi om nødvendigt for smøring og justering, og orienterer dig hvis en sliddel skal skiftes. Det holder dit udstyr lovligt, sikkert og ikke mindst effektivt.

Anker er specialister i eftersyn, service og reparation af autolifte, dækmaskiner, kompressorer og andet værkstedsudstyr, og har stor erfaring med alle typer, mærker og modeller. På eget værksted udføres desuden komplette renoveringer af saksedonkrafte, gravdonkrafte, gulvdonkrafte, pressere, gearkasseløftere og meget andet udstyr.

Som værksteds- og servicepartner, kan Anker desuden tilbyde nyt kvalitetsudstyr og autolifte fra bl.a. Rotary, Blitz og AC Hydraulic, ligesom der tilbydes både rådgivning, finansiering, montering, træning og løbende service.

Kontakt Anker i dag på tlf. 4747 8787 eller via e-mail på info@ankerservice.dk

Anker A/S
Fanøvej 2
8800 Viborg
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38564595

Kontaktperson

RP

Send til en kollega

0.063