23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk Motor Finans køber nyt domicil

Dansk Motor Finans A/S er en registeret leasingvirksomhed, men med egen software-udviklingsteam. DMF tilbyder bl.a. bilforhandlere et onlinesystem, hvor de kan lette deres hverdag i forbindelse med import, leasing og registreringsafgifter.

Dansk Motor Finans startede deres drift op den 1. marts 2018, og på deres 5-års jubilæumsdag har den hurtigt voksende virksomhed købt nyt domicil i Kolding, på H.C. Ørsteds Vej 18. DMF har tidligere haft til huse på en ældre Civilforsvar-kaserne i Store Andst ved Vejen, som er ejet af Tage Nielsen. Tage er også en del af ejerkredsen i Dansk Motor Finans sammen med Kim Asferg Mikkelsen og Rasmus Sandvej Juulsen.

 

"Vi har i en rum tid kigget os lidt omkring efter nye lokaler. Vi var i bund og grund vokset ud af lokalerne i Store Andst, og det ville kræve nogle massive investeringer, hvis vi skulle have fortsat derude. I slutningen af januar 2023 bestilte vi en fremvisning på H.C. Ørsteds Vej, og var derefter ikke i tvivl om, at det var det helt rigtige for os" - Rasmus Sandvej Juulsen, Direktør i Dansk Motor Finans.

 

Flere produkter skaber volumen

DMF beskæftiger sig med flere produkter og serviceydelser, hvor biler, finansiering og registreringsafgifter er omdrejningspunkterne. Virksomheden er et kendt navn på den professionelle side af bilbranchen, hvor mere end 1000 bilforhandlere er tilkoblet virksomhedens onlinesystem.

"Vi har bygget et onlinesystem, hvor bilforhandlere blandt andet kan udarbejde leasingaftaler, importere biler online fra fx Tyskland, Holland og Belgien, eller betale deres registreringsafgifter. Vi samler store komplekse emner i et system, som gør arbejdsopgaverne simple for bilforhandlerne. Det gør, at de kan koncentrere sig om deres kerneforretning", fortæller Salgschef Kim Mikkelsen, som selv har været rundt og besøge størstedelen af deres bilforhandlere.

 

Nye rammer og nye medarbejdere

Sammen med den store investering af de nye flotte lokaler, har DMF været i marken efter nye medarbejdere. Siden 1. januar 2023 har virksomheden ansat 6 nye medarbejdere. Der er blevet tilføjet kompetencer til de forskellige afdelinger, som Import-, Leasing- og Afgifts-afdelingen, samt udviklings- og marketingafdelingen.

"Vi må erkende at have været lidt underbemandet i 2022. Det var en bevidst handling, da vi som alle andre havde svært ved at gennemskue markedet. Vi har stået lidt i en venteposition, men vi må bare erkende, at efterspørgslen for vores produkter og ydelser er høje. Derfor skulle der tilføjes mere energi og flere kræfter." - Rasmus Sandvej Juulsen

 

Fokus på vækst, og knap så meget bundlinje

Virksomheden har de seneste år præsteret gode resultater, hvor resultaterne før skat i deres årsregnskaber har lagt mellem 12 og 16 millioner kroner. Men nu hvor virksomheden har fået de rette rammer, ændres fokus en anelse. Målet er at skabe en komplet platform for de professionelle aktører i den danske bilbranche, hvor det bliver en kombination af administrativt arbejde og ekspertviden på de vigtigste områder - afgifter, leasing og bilimport.

"Vi har en god og sund forretning, hvor vi har haft et stort fokus på at bevise vores indtjeningsevne fra start. Dét vil stadig være et fokus hos os. Men vi kommer også til at gå ind i periode med investeringer, hvor væksten bliver førsteprioritet. Vi glæder os til at give den gas og kunne servicerer endnu flere bilforhandlere fra vores nye domicil i Kolding", afslutter Rasmus Sandvej Juulsen.

Dansk Motor Finans A/S
H.C. Ørsteds Vej 18
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39311151
P nummer: 1023321862

Kontaktperson

RSJ
Rasmus S. Juulsen
Adm. direktør
rsj@danskmotorfinans.dk

Send til en kollega

0.047