23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny sæson af konkurrence for mekanikere skudt igang

2023 sæsonen af DENSO League Of True Mechanics er nu skudt igang. Online E-learning for mekanikere der ønsker at styrke sine kompetencer og samtidig dyste om at vinde fede præmier.

Efter 2 succesfulde sæsoner har DENSO netop åbnet for den nye 2023 sæson af DENSO League Of True Mechanics.

Her finder du en omfattende E-learning potal, rettet mod professionelle mekanikere der ønsker at styrke sine faglige kompetencer.  Med uddannelse i DENSO produkter får man som mekaniker en dybere og værdifuld viden leveret af en af de største OE producenter i verden.

Vinde fede præmier!

DENSO League Of True Mechanics er åben for alle, men det er kun professionelle mekanikere der har registreret sig som "et værksted", der kan dyste om at blive blandt de 5 bedste i Danmark.

Udover den gratis viden og uddannelse, er der dermed også mulighed for at afslutte sæsonen med en lækker præmie hvis man får en placering i top-5.

Skal du være med i år? Deltag gratis ved at oprette en profil på League Of True Mechanics.

Sidste års vinder

I sidste års sæson 2022 var der mange nye deltagere i programmet og præmier til de 5 bedste. Men der var kun éen førsteplads, og det var Ulrik Pedersen fra MN Auto i Middelfart der tog den. På billedet herunder overrækker Nordic Sales Executive, Rune Bargholz Molt Wengel den fine præmie til Ulrik.

DENSO Europe B.V.
Hogeweyselaan 165
1382 JL Weesp
Netherlands
CVR nummer: NLDenso Europe

Kontaktperson

Rune Bargholz Molt Wengel
Sales Executive Nordics
+45 31535444 r.wengel@eu.denso.com

Send til en kollega

0.111