23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DENSO hædret for klimatiltag

DENSO modtager højeste bedømmelse inden for klimaændringer og vandsikkerhed af miljørapporteringsorganisationen CDP

DENSO Corporation er blevet valgt som et topselskab i vurderingen af miljøinitiativer udført af den internationale non-profit velgørenhedsorganisation CDP*1 for sin fremragende indsats inden for klimaændringer og vandsikkerhed samt offentliggørelse af oplysninger. Selvom det er første gang, organisationen er blevet udvalgt til toplisten for klimaændringer, er det anden gang i træk for vandsikkerhed

 I sin langsigtede politik for 2030 har DENSO integreret princippet om at "bringe håb for fremtiden for vores planet, samfund og alle mennesker" og fremskynder sin bæredygtighedsstyring for at maksimere den værdi, den giver inden for koncepterne Grønt og Ro i sindet.

Ved specifik at adressere emnet Grønt til støtte for globale bestræbelser på at reducere miljøpåvirkninger, sigter DENSO mod at opnå kulstofneutralitet inden for sine produktionsaktiviteter inden 2035, hvilket er langt foran 2050, som er det mål, der er fastsat af den japanske regering, og at realisere et kulstofneutralt samfund. Det fremmer også initiativer inden for de tre områder af Monozukuri (fremstilling), Mobilitetsprodukter og Energiforbrug.

Som en producent, der kan være energiintensiv, har DENSO længe været engageret i at reducere sin miljøpåvirkning i alle sine forretningsaktiviteter, herunder produktudvikling og produktion, for at fremme bæredygtige globale og forretningsmæssige miljøer og mener, at deres mangesidede indsats har bidraget til dens valg til CDP-toplisten.

Med det formål at fremme mobilitetsprodukter og -systemer med høj miljøpræstation og udvikle nye teknologier til genvinding og genbrug af CO2 har DENSO i 2022 anvendt Green Innovation Fund(Den Grønne Innovationsfond)*2 under New Energy and Industrial Technology Development Organisation (NEDO), et nationalt forsknings- og udviklingsselskab.

DENSO sigter mod at opnå bæredygtig forretningsvækst og ekspansion og bidrage til at løse stadigt stigende miljøproblemer. Derudover har DENSO implementeret en bred vifte af rettidige foranstaltninger, herunder fremme af miljøaktiviteter i hele sin forsyningskæde og indførelse af miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige initiativer som reaktion på voksende offentlige interesser.

DENSO er fortsat engageret i at øge sin virksomhedsværdi og bidrage til realiseringen af et bæredygtigt samfund gennem bæredygtighedsstyring.

*1 CDP er en britisk velgørenhedskontrolleret ikke-statslig organisation, der leverer globale oplysningssystemer til at hjælpe investorer, virksomheder, nationer, regioner og byer med at håndtere deres miljøpåvirkninger.
*2 DENSO er udvalgt til følgende tre projekter under Green Innovation Fund (Den Grønne Innovationsfond).
"Next-generation Digital Infrastructure Construction" (Konstruktion af næste generations digital infrastruktur) 25. februar 2022
https://green-innovation.nedo.go.jp/en/project/building-next-generation-digital-infrastructure/
“"Next-generation Storage Battery and Motor Development" (Næste generations lagring, batterier og motorer) 19. april 2022
https://green-innovation.nedo.go.jp/en/project/development-next-generation-storage-batteries-next-generation-motors/
"Development of Technology for CO2 Separation, Capture, etc." (Udvikling af teknologi til CO2-separation, -indfangning osv.) 13. maj 2022
https://green-innovation.nedo.go.jp/en/project/development-co2-separation-recovery/

Yderligere oplysninger om DENSO Eftermarkedsprogrammet findes online på: www.denso-am.eu

DENSO Europe B.V.
Hogeweyselaan 165
1382 JL Weesp
Netherlands

Kontaktperson

Rune Bargholz Molt Wengel
Sales Executive Nordics
+45 31535444 r.wengel@eu.denso.com

Send til en kollega

0.031