23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ambassadører slutter sig til Blåkläder på BYGGERI’23

Som noget nyt har arbejdstøjsgiganten Blåkläder ”ansat” fire danske ambassadører. Cille, Amalie, Jim og Aleksandra bliver dermed en del af virksomhedens globale ambassadørkorps, Blåkläder Family. Mød dem på BYGGERI’23 på tirsdag!

Blåkläder har for nylig bevæget sig ud på helt ny og ukendt grund med en række officielle ambassadører for virksomhedens arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj i Danmark. Blandt andet er møbelsnedker Cille Skaarup Larsen og elektriker Amalie Schwartz nyslåede ambassadører for Blåkläder, der på globalt plan har mere end 50 ambassadører i forskellige lande. Både Cille og Amalie er derudover en del af Boss Ladies’ korps af super seje kvindelige håndværkere.

Desuden har Aleksandra og Jim fra Byggeligt sluttet sig til Blåkläders hastigt voksende korps af ambassadører. Byggeligt har på få år opbygget en enorm følgerskare på blandt andet Instagram, hvor de deler ud af deres viden om husrenovering, indretning, smarte DIY-tricks, møbeldesign og livet som selvudnævnte håndværkertyper. 

Blåkläders ambassadører kigger alle fire forbi Byggeri-messen i Fredericia på tirsdag d.  21. marts. Her kan du samtidig møde Blåkläders egne eksperter, der på stand E-7219 står klar til den altid interessante snak om arbejdstøj, slidstyrke, pasform og ansvarlige produktionsprincipper.

Og grunden til, at Blåkläder har valgt hele tre kvindelige håndværkere er naturligvis, at virksomheden har markedets bredeste udvalg af specialdesignet arbejdstøj til netop kvinder og gravide håndværkere. 

- Find Blåkläders ambassadør-event i messekalenderen her -

- Læs mere om alle de spændende aktiviteter på Blåkläders Stand E-7219 her - 

 

For yderligere information, kontakt venligst:
René Christiansen, country manager, Blåkläder Workwear Danmark, 21 77 02 94 / Rene.Christiansen@blaklader.com
Presseservice og billeder: Jacob Lange, Lange PR, 20 76 30 20 / jacob@langepr.dk

Om Blåkläder

Blåkläder blev grundlagt i den svenske by Svenljunga i 1959, og virksomheden udvikler, producerer og distribuerer arbejdstøj, handsker og sikkerhedsfodtøj til alle professionelle faggrupper inden for håndværksfagene, industrien, transportsektoren, produktion og service. Blåkläder står for kvalitet, holdbarhed og funktionalitet, som virksomheden konstant arbejder med at forbedre. Virksomheden sælger sine produkter i 20 lande, og hovedkontoret ligger fortsat i Svenljunga i Sverige. Blåkläder har sine egne fabrikker i Sri Lanka og Myanmar, mere end 7.000 ansatte og en årlig omsætning på to mia. svenske kroner. Det gør Blåkläder til en af verdens førende producenter af kvalitetsarbejdstøj og det største brand inden for arbejdstøj i Norden. Læs mere på www.blaklader.com

 

Blåkläder Workwear ApS
Juelstrupparken 10A, 1. tv.
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33369409
P nummer: 1016518561

Send til en kollega

0.047