23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brug leasing som time-out

Om få år er forbrændingsmotorer udfaset. Elbilen vil tage over, men vil det blive den eneste løsning? Splitleasing kan være en brugbar time-out på et marked i forandring.

Dansk Splitleasing er grundlagt i 2008 af direktør Steen Eintoft, som med en baggrund i revision har skabt en virksomhed, der har tilført markedet en enkel og håndterbar leasingmodel - splitleasing.

- Splitleasing er til dem, som bruger bilen i deres arbejde og en smule privat. Her splitter man regningen efter forbrug uden besværligt bøvl med skattemæssige værdiansættelser, fortæller  direktør Steen Eintoft, Dansk Splitleasing.

Og der er masser af biler og heldigvis uden lange ventetider, lover Steen Eintoft, som hver uge finder frem til de veludstyrede biler, som kunder har udkigget sig – oftest på det kæmpestore tyske marked.

- Vi fornemmer også, at splitleasing bliver relevant for dem, der søger en time-out midt i en tid, hvor bilbranchen har leveringsvanskeligheder og er i gang med prisjusteringer midt i en grøn transformation, siger Steen Eintoft.

I dag er bilmarkedet igang med en kolossalt nybrud, som skal udfase bensin- og dieselbiler, og derfor kan leasing være en mulighed, mens markedet finder den nye normal. Og leasingbranchen er parat.

- Vi skal fortsat finde de mest efterspurgte biler til leasing. Det er den samme opgave, uanset om det er el eller diesel, vurderer Steen Eintoft, som ikke ser ændringer på bilmarkedet, som fundamentalt vil udfordre leasingbranchen.

Kontakt:

Dansk Splitleasing – splitleasing.dk - telefon 70 22 44 28

Direktør Steen Eintoft – se@splitleasing.dk – telefon 23 70 51 22

Dansk Splitleasing A/S
Bredevænget 5
4640 Faxe
Faxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30248104
P nummer: 1013025742

Send til en kollega

0.047