23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Delebil med splitleasing

Det er lige ud af landevejen. Dansk Splitleasing gør det nemmere, billigere og sjovere at køre firmabil

Med splitleasing behøver man ikke at efterlade firmabilen på arbejdspladsen. Her er ingen problemer med skat.

Splitleasing kombinerer firmabil og privatbil uden skattebøvl. Her afregnes forbruget hver måned let og enkelt med en elektronisk GPS-baseret kørebog. Meget nemmere bliver det ikke.

- Splitleasing deler leasingen og driften af bilen efter erhversmæssig kørsel og privat kørsel, fortæller adm. direktør Steen Eintoft, Dansk Splitleasing.

- Fordelene er til at få øje på. På arbejde og privat får kunden mulighed for en bedre bil på en økonomisk overkommelig og nem måde. Og stort set uden bøvlet papirarbejde, siger Steen Eintoft og tilføjer:

- Det er for alvor sjovt, når man kører fx 70 procent af tiden i en komfortabel firmabil, og så forkæler sig selv resten af tiden som privatbilist uden at tænke på skatten.

Kunderne ved ofte, hvad de gerne vil køre i og finder måske selv frem til bilen. Ellers hjælper Dansk Splitleasing med alt det praktiske.

- Vi finder gerne bilen og klarer papirerene. Der er faktisk ikke meget, som kunden selv skal ordne – udover at afgøre, hvilken bil, det skal være.

Når det er på plads, så er der kun tilbage at indberette det månedlige kilometerforbrug for henholdsvis arbejde og privat kørsel.

Kontakt

Adm. direktør Steen Eintoft, Dansk Splitleasing, telefon 2370 5122, mail se@splitleasing.dk

 

Dansk Splitleasing A/S
Bredevænget 5
4640 Faxe
Faxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30248104
P nummer: 1013025742

Send til en kollega

0.046