23948sdkhjf
Del siden
Annonce

5 tips til at undgå tyveri fra din varebil

Varebiltyveri er desværre en udbredt udfordring for mange virksomheder, men der er nogle grundlæggende forholdsregler, man kan tage for at beskytte sin varebil og dens indhold. Læs videre for at få 5 tips til, hvordan du kan forhindre tyveri.

I disse dage er tyveri fra varebiler desværre en udbredt udfordring for mange virksomheder og håndværkere. Det kan være en stor byrde at skulle bekymre sig om sikkerheden for ens værktøj og udstyr, så derfor vil AutoLock gerne dele nogle tips og tricks til, hvordan du kan forhindre tyveri og beskytte din varebil og dens indhold.

 1. Få monteret ekstra låse
  Der findes forskellige typer af ekstra låse, der gør det sværere for tyvene at bryde ind i din varebil. Oftest springer tyven bilen med ekstra låse over, og tømmer den næste i rækken uden ekstra låse. Det kan være en investering værd at få monteret sådanne låse.

 2. Installer en tyverialarm
  En tyverialarm er en effektiv måde at afskrække tyvene på. Det er vigtigt at vælge en alarm, der passer til ens behov og sikkerhedskrav, og at den er installeret korrekt.

 3. Anbring en GPS-tracker og inventarregister
  En GPS-tracker kan hjælpe med at spore varebilen, hvis den bliver stjålet. Det kan også være en god idé at opbevare et inventarregister med serienumre på værktøj og udstyr, så det er lettere at identificere og spore, hvis det bliver stjålet.

 4. Tænk over, hvor du parkerer 
  Forsøg at parkere din varebil på et sikkert og godt belyst sted. Det kan også være en god idé at parkere på et sted, hvor der er overvågningskameraer.

 5. Skilte og advarsler
  Anbring advarsler og skilte på din varebil, der tydeligt angiver, at der er installeret sikkerhedssystemer og at det er strafbart at bryde ind.

Disse er nogle af de mest grundlæggende forholdsregler, man kan tage for at beskytte sin varebil og dens indhold.

Har du andre gode tricks og tips? Skriv dem i kommentarfeltet, så vi kan hjælpe hinanden med at forhindre tyveri og beskytte jeres levebrød.

Hvis du mangler tyverisikring til din varebil, så tøv ikke med at kontakte os på mail eller telefon, eller gå ind på vores hjemmeside og se vores udvalg.

Telefon: +45 7777 7700

Mail: info@autolock.dk

AutoLock – Det sikre valg

AutoLock
Landsdækkende udekørende service
5462 Morud
Nordfyns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38643711
P nummer: 1022446211

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063