23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jeppe gør det tunge udstyr - let at forstå!

Fra 1. marts er intern salgssupporter og teamleder for den interne salgsafdeling, Jeppe Jørgensen, overgået til en stilling som salgs- og servicekonsulent for Heavy Duty segmentet.

Jeppe har en baggrund på 10 år i den frie autobranche og 5 år hos FLEX1ONE – så han kender både værkstedernes udfordringer – og har en dyb indsigt i de produkter, som vi har på hylderne.

Det direkte salg og dialogen med kunder ligger Jeppe meget på sinde – og han glæder sig til at komme ud og trykke hænder på de tunge værksteder.

Jeg glæder mig meget til at komme ud og rådgive Heavy Duty værkstederne ift. nye investeringer. Det er et spændende segment, hvor der med det rette udstyr kan skabes masser af god forretning og aktivitet”, udtaler Jeppe og fortsætter:

Vi har et bredt program af HD udstyr hos FLEX1ONE – og det bliver spændende at komme ud og være behjælpelig med at løse værkstedernes udfordringer ift. lifte, dækservice, sikkerhed, ergonomi og inventar”.

Som erstatning for Jeppe i det interne salg har vi allerede fået nye kræfter på kontoret – og han vil også stadig være at fange på kontoret, fra tid til anden.

Vi glæder os til at Jeppe får luft under vingerne – og kommer ud for at udleve den salgsopgave, som er en meget stor del af hans faglighed”, udtaler Jesper Sørensen, adm. direktør hos FLEX1ONE.

Jeppe vil naturligvis være at træffe på vores stand til Transportmessen i Herning den 20. – 22. april, hvor et udpluk af sortimentet til Heavy Duty værksteder vil blive udstillet.

Tag godt imod ham ude på værkstederne.

FLEX1ONE A/S
Ladelundvej 37-39
6650 Brørup
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27448992
P nummer: 1010223365

Kontaktperson

FA
FLEX1ONE A/S
salg@flex1one.dk

Send til en kollega

0.063