23948sdkhjf
Del siden
Annonce

præsentation af det nye NITERRA-logo

Ændring af navn til Nittera. Som en opfølgning på bekendtgørelsen fra sidste år om det kommende navneskift til 'Niterra' glæder det NGK SPARK PLUG at kunne præsentere det nye koncern- og selskabslogo.

Brugen af dette logo vil blive officielt gennemført af virksomheden i forbindelse med navneskiftet til 'Niterra', som vil finde sted i starten af april 2023.

I starten af dette årti offentliggjorde NGK SPARK PLUG både sin 2040-vision 'Beyond ceramics, eXceeding imagination' og sin langsigtede 2030 virksomhedsplan, 'NITTOKU BX'. Begge indeholder planer for en markant forandring af virksomhedens nuværende struktur for at sikre fortsat vækst langt ind i fremtiden. I de kommende år vil virksomheden transformere sin portefølje i mere bæredygtige retninger. Til det formål er der udpeget fire nye forretningsområder – Mobilitet, Medico, Miljø & Energi samt Kommunikation.

På et baggrund af den hurtige udvikling i bilindustrien, hvor man forventer at se et markant fald i brugen af forbrændingsmotorer (ICE), har virksomheden konkluderet, at navnet NGK SPARK PLUG ikke længere afspejler, hvad den samlede virksomhed står for i dag. Navnet forbindes i dag i høj grad med ICE-segmentet, især i Europa og de engelsktalende lande. Det navn kan dog medføre, at man ikke har øje for de positive bidrag, som virksomheden allerede yder til miljøet i dag – især med sine forskellige sensorer, produkter i teknisk keramik og de mange nye virksomhedsområder.

Det nye navn og logo er derfor indført for at markere denne vigtige milepæl. Navnet 'Niterra' er består af en kombination de latinske ord 'niteo', der betyder 'skinner/brillerer', og 'Terra', der betyder jord. Det er et udtryk for ønsket om at være en virksomhed, der ikke kun bidrager til en bæredygtig verden, men som også gør jorden til et godt sted at være: Denne målsætning er fastlagt i virksomhedens 2040-vision.

I det nye logo har man valgt at bruge farven 'Earth Green' til bogstaverne i navnet 'Niterra' og farven 'Shine Yellow' til prikken over i'et. Farven 'Earth Green' blev valgt, fordi den giver indtryk af at se Jorden fra rummet. Samtidig skaber farven en følelse af tradition og tillid. Farven 'Shine Yellow' i logoet er valgt som billedet af et lys, der skinner som en fakkel.

"Med vores nye koncern- og virksomhedslogo er vi kommet et skridt nærmere vores virksomhedstransformation", fortæller Damien Germès, President & CEO for NGK SPARK PLUG EUROPE GmbH, regionaldirektør for EMEA og medlem af bestyrelsen i hovedafdelingen i Japan. "Vores nye selskabsnavn og -logo er et godt symbol på vores vej fremad, hvor vi vil udvikle morgendagens bæredygtige løsninger."

'Niterra' bliver koncernnavnet, men samtidig bevares de ikoniske varemærker NGK og NTK som navnene på henholdsvis tændings- og sensorafdelingerne.

Niterra EMEA GmbH
Harkortstrasse 41
40880 Ratingen
Tyskland
CVR nummer: DE121640216

Send til en kollega

0.031