23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Undgå tyveri af værktøj, maskiner og køretøjer

Invoxia GPS-tracker gør det let og enkelt at overvåge alt du ønsker 24/7. Du får nemt det fulde overblik via app, og får alarmer, hvis trackeren forlader det angivne område.

  • Overvåg alt du ønsker 24/7
  • Få alarmer ved mistænkelig aktivitet
  • Tilt alarm, der fortæller hvis fx din motorcykel tilter
  • Få fuldt overblik via app
  • Batteri levetid på op til 4 måneder

GPS-trackeren er let og kompakt, hvilket gør den diskret, så den fx let kan gemmes i en bil, knallert, motorcykel etc. Trackeren er let at bruge og har ingen aktiverings- eller opsætningsgebyrer – til gengæld er der både inkluderet SIM-kort og 2 års abonnement, ved købet.

 Trackeren styres gennem en app og reagerer hurtigt ved mistænkelig aktivitet. Derudover kan du tjekke trackerens rejsehistorik og få den til at ringe, så den er let at finde. Du kan definere grafiske zoner i appen (fx dit hjem, kontoret, skolen, byggepladsen mm.) og modtage meddelelser, når din tracker forlader disse områder. 

Yderligere er den udstyret med en tilt alarm, der advarer hvis fx din motorcykel ser ud til at hælde mere end 30 grader fra det sted, hvor du efterlod den.

Trackeren har ekstra lang batteritid og kan holde batteri i helt op til 3 måneder, afhængigt af brugen. Når den en sjælden gang imellem skal oplades, tager det kun 90 min for en fuld opladning!

Der anvendes en banebrydende 4G LTE-M netværk i Danmark og derudover udnytter den WiFi routerpositionering og Bluetooth til at få en præcis placering, selv indendørs. Derudover tilbydes du ubegrænset automatisering via IFTTT-platformen. Her kan du oprette tilpassede scenarier, der kan gøre din hverdag lettere.

Eksempler på mulige automatiseringer:

  • Når din bil kører ud af garagen, aktiveres din boligalarm automatisk
  • Når du kommer hjem efter arbejde, tændes lyset og din yndlingssang begynder at spille
  • Hvis dit barn forlader en forudindstillet sikkerhedszone, modtager du en advarsel 

Mulighederne er uendelige!

Hvis du har brug for hyppige opdateringer på, hvor dit køretøj eller dine værdigenstande er, vil du nyde godt af det nye Real-Time boost, der kan sættes til at opdatere helt ned til hvert 30. sekund.

 Find mere info her!

Find den hos din nærmeste grossist!

CEPELO A/S
Fredrikstadvej 15
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35818332
P nummer: 1019268310

Kontaktperson

RW
Rune Wager
Key Account manager
+45 2643 4534 rw@cepelo.dk

Send til en kollega

0.048