23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Slip uden om køen med splitleasing

Dansk Splitleasing henter topudstyrede biler hjem fra udlandet til såvel arbejde som privat brug. Og du kan få lige præcis den bil, du vil have og her er ingen ventetid.

Splitleasing deler regningen mellem arbejde og privat i lige nøjagtig det forhold som kilometertælleren viser.

Det hjælper bilens gps med at styre. Og splitleasing er en oplagt fordel, så snart du kører markant mest arbejdsmæssigt.

- Splitleasing er et håndslag mellem arbejdsgiver og ansat om at lave en fair bilordning uden besværlige beskatningsregler.

Du betaler selv, hvis du bruger bilen privat – ellers betaler arbejdsgiveren. Nemmere kan det ikke være, siger direktør Steen Eintoft, Dansk Splitleasing.

 Det eneste kunden skal tænke på, er at udpege lige nøjagtig den biltype, som han/hun ønsker, så klarer Dansk Splitleasing resten. 

 - Vi finder bilen - typisk Audi, Mercedes eller Porsche i Tyskland – med højt udstyrsniveau og med tre år på bagen for få lavere registreringsafgift. Den er klargjort som ny, og hvis kunden vælger el eller hybrid, så er det typisk en hel ny bil, forklarer Steen Eintoft.

Dansk Splitleasing leaser biler til alle formål med gennemsigtige handelsaftaler uden overraskelser.

For den kræsne kunde med hang til high-end biler, så er både Mercedes og Ferrari en mulighed. Og hvis svenden gerne vil kunne benytte sin kassevogn privat, så findes der også drømmebiler på dette marked. 

 - Vi har hele Danmark som kundeunderlag, og vi handler også biler med danske forhandlere

For Dansk Splitleasing går jagten altid ud på at finde den bil, som kunden ønsker, nemt og uden ventetid og til levering i hele landet.

Uden at bekymre sig om beskatning, eller om bilen benyttes privat eller til arbejdsmæssig kørsel, siger Steen Eintoft og pointerer, at splitleasing handler om fair regler, der er til at forstå.

Kontakt:

Dansk Splitleasing – splitleasing.dk - telefon 70 22 44 28

Direktør Steen Eintoft – se@splitleasing.dk – telefon 23 70 51 22

 

Dansk Splitleasing A/S
Bredevænget 5
4640 Faxe
Faxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30248104
P nummer: 1013025742

Kontaktperson

SE
Steen Eintoft
Direktør
+45 40299232 se@splitleasing.dk

Send til en kollega

0.063