23948sdkhjf

Nyhed fra Løwener som knækker

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

Efterspørgslen på en jord-kompaktor, der både kan komprimere i dybden, manøvrere i besværligt terræn, være servicevenlig og driftssikker, har længe været stor på det danske marked. Nu er den her fra Bomag - type BMP 8500

BMP 8500 er Bomags bud på netop sådan en maskine, som har de helt rigtige kvalifikationer.

Overbevisende
Den nye knækstyret råjordskompaktor er med en overbevisende komprimeringsevne på 72 kN og takket være det intelligente vibrations-system IVC, som konstant optimerer kørehastigheden, bliver opgaven udført hurtigst muligt.
Maskinen klarer stejle stigninger, hvilket øger mulighederne for at den kan forlade udgravningen på egen hånd.
Standard arbejdsbredden er 850 mm, men som tilbehør kan maskinen udstyres med letaftagelige udvidelsesringe, som gør det muligt at komprimere render på kun 610 mm.

Kabel eller trådløs
Bomag BMP 8500 er som standard forsynet med både kabelstyring og en trådløs radiostyring.
I modsætning til en infrarød styring som kan generes af sollys, afstivninger i udgravninger eller ting som afbryder "øjenkontakten" mellem sender og modtager, er radiostyringen mere driftsikker og fri for forstyrrelser. Den gør det muligt for gravemaskinføreren at betjene tromlen uden at skulle udendørs.

Miljøvenlig drivkraft
Drivkraften kommer fra en 3-cylindret vandkølet Kubota-motor på, som er særdeles driftsikker, miljøvenlig og støjsvag. Den indbyggede oliealarm afbryder automatisk motoren ved for lav oliestand, ligesom den også afbrydes hvis maskinen vælter.

Brændstofbesparende
BOMAGs unikke ECOMODE-system, som er en brændstofbesparende funktion, taget fra større maskiner, er nu også integreret i Bomag BMP 8500. Det betyder at motorens omdrejningstal automatisk sænkes til tomgang, hvis tromlen ikke har modtaget signal fra fjernbetjeningen i mere end 5 sekunder. Når motoren igen modtager køresignal, hæves omdrejningstallet automatisk. Det er både brændstofbesparende og forhindrer unødig støj og slitage på maskinen.

Servicevenlig
Servicen er også som altid i højsædet. På den nye Bomag BMP 8500 er der fri adgang til de fleste komponenter da begge ender kan lukkes helt op. Alt er logisk placeret og adgangen til typiske servicepunkter er tydeligt afmærkede. I tilfælde af fejl, registrerer et diagnosemodul dette, i form af en kode, hvorved tiden på fejlsøgning reduceres markant.

3 års garanti
Som altid er Bomag BMP 8500 og omfattet af Bomag 3-2-1 garanti hvilket betyder 3 års garanti på vibrationssystemet og -pumpe/-motor, 2 år på dieselmotoren og 1 år på resten.

For mere information eller demonstration kontakt os på tlf. 43 200 300 eller vl@loewener.dk samt vores hjemmeside www.loewener.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11