23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eftermonteringsfilter til gamle Toyota HiAce modeller

Purefi har fået godkendt et partikelfilter til eftermontering på Toyota HiAce modeller op til 2012/2013 ved Færdselsstyrelsen.

Nu er der kun få uger tilbage før mange varevogne ikke længere har adgang til de danske miljøzoner pga manglende partikelfiltre. For manges vedkommende har det været en stor hovedpine idet der endnu ikke har været udviklet et eftermonteringsfilter til Toyota modellerne, men det er nu slut, Purefi er klar med godkendte løsninger til alle Toyota modeller.

Purefi er en dansk partikelfilterproducent som netop fokuserer på de mange køretøjer som der ikke findes filtre til. Purefi har fået godkendt partikelfiltre til mange biltyper og kan stort set levere til alle varevogne. Vi har gjort dette i over 20 år, men udfordringerne med varevogne er af en anden dimension, der er mange, mange forskellige typer og det er ret tidskærvende at designe filtre til alle biler. Derudover er teknolgien ret avanceret idet gamle biler ikke er bygget til partikelfiltre. Derfor kræver det både tilsætning af en særlig væske i brændstoffet samt en speciel katalysator som virker effektivt på de gamle motorer. Derudover kræver den danske godkendelse at der er et elektronisk overvågningssystem som alarmerer hvis partikelfilteret f.eks. tilstopper eller når det skal serviceres.

Partikelfilteret er konstrueret således at det er lige til at montere, alt er udført i rustfrit stål og pasformen er perfekt. Hele det eksisterende forrør udskiftes. Vi har partikelfiltre til både den "gamle" og den "nye" HiAce  model.

Derudover har vi også godkendte filtre til Toyota LandCruiser, HiLux samt til mange andre bilmærker. 

Priserne ligger på ca. 20.000kr+moms for et komplet sæt.

Ring og høre nærmere hvis du mangler partikelfilter til din Toyota.

Purefi, tlf. 4495 9699 , eller besøg vores hjemmeside www.purefi.dk

 

Purefi A/S
Rugmarken 37
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10120861
P nummer: 1009658277

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047