23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DM i Skills 2022

300 unge mennesker fra de danske erhvervsskoler dyster de kommende dage ved DM i Skills. Eleverne fra autofaget kommer til at arbejde med udstyr fra Stenhøj DK, herunder også udstyr til elbiler.

Det er ikke nogen nem opgave at opstille en konkurrencestand ved DM i Skills. Slet ikke når der blandt andet skal indgå et betonstøbt gulv, en 3D hjuludmåler til sporing, en 4-søjlet løfter, og en 2-søjlet løfter velegnet til elbiler.

Men heldigvis er der igen i år mange dygtige fagpersoner som hjælper med at klargøre DM i Skills for mekanikeruddannelsen. I samarbejde med Au2part og Stenhøj DK, er det helt rigtige udstyr og værktøj fundet frem, så eleverne kan løse opgaverne, der bliver stillet til konkurrencen, bedst muligt.

Ikke bare en stand
Når man skal lave sådan en stand, er der mange forskellige elementer, der skal tages højde for. Standen skal blandt andet ligne et moderne værksted, og der skal tænkes i grøn omstilling – et af hovedpunkterne for konkurrencen. Derfor vil der også være både en elbil og en hybridbil med.

Målet er at vise noget af det bedste udstyr til branchen, især i forhold til arbejdet på elbiler og sikkerhed. Dette indebærer eksempelvis et passende underlag af beton, så biler og udstyr står sikkert på den store plæne, konkurrencen ved DM i Skills skal holdes på. På det store område monteres flere maskiner, blandt andet den lynhurtige 3D hjuludmåler Corghi Exact Linear Plus, den elektro-hydrauliske 4-søjlet løfter Major 2.0 4030 og den 2-søjlet løfter Maestro 2.35 Premium velegnet til elbiler.

Corghi Exact Linear Plus er en 3D 4-hjulsudmåler til sporing af person- og varebiler. 3D udmåler-teknikken sikrer lynhurtig 4-hjulsudmåling da fælgslagskompensering foregår ved blot at skubbe bilen, så løft af bilens aksler helt undgås. Corghi Exact Linear Plus kan fastmonteres på gulvet foran liften, eller kan laves flytbar ved hjælp af en trolley der kan tilkøbes.

Major 2.0 4030 er klassikeren på værkstedet. Den elektro-hydrauliske 4-søjlede løfter leveres som standard med bevægelig kørebane der er forberedt for Autopstenhoj saksedonkraft. Major 2.0 4030 har en kapacitet på 4 tons.

Maestro 2.35 Premium er en 2-søjlet løfter i Premium design, der er velegnet for sikkert løft af el-biler. Maestro 2,35 Premium har en kapacitet på 3,5 tons.

Vi håber på det bedste for alle deltagerne, og vi glæder os til at følge konkurrencen, når DM i Skills afholdes 28.-30. april 2022 i Høng.

Læs mere her
www.stenhoj.dk/blog/post/dm-i-skills-2022

Stenhøj
Barrit Langgade 188-190
7150 Barrit
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16174394
P nummer: 1001185952

Kontaktperson

Pia Hansen
Marketing- og kommunikationsansvarlig
+45 24954159 pha@stenhoj.dk

Send til en kollega

0.031