23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny serie EGR-ventiler udvider NGK SPARK PLUGs reservedelsort

NGK SPARK PLUG, verdens førende specialist i tændingssystemer og sensorer, meddeler, at de gradvist vil lancere et stort udvalg af EGR-ventiler under brandet NTK Vehicle Electronics.

NTK VEHICLE ELECTRONICS UDVIDER SIT RESERVEDELSORTIMENT MED DEN NYE EGR-VENTILSERIE

// RATINGEN, 18.02.2022


NGK SPARK PLUG, verdens førende specialist i tændingssystemer og sensorer, meddeler, at de gradvist vil lancere et stort udvalg af EGR-ventiler under brandet NTK Vehicle Electronics. Disse ventiler, der kvalitetsmæssigt svarer til de tilsvarende originale dele, vil blive lanceret gradvist over en treårig periode, så de til sidst dækker omkring 153 millioner biler i bilflåden i EMEA-regionen. Nylanceringen styrker virksomhedens reservedelsortiment og giver kunderne en enkelt forhandler af alle de sensorer til køretøjer, de har brug for.

Den nye serie er af samme høje kvalitet som alle de andre produkter, NGK SPARK PLUG er kendt for, med emissionsværdier der overholder 'EC Euro'-standarderne som de tilsvarende originale dele. For at sikre dette vil alle varenumrene blive testet under ekstreme forhold. Disse test omfatter prøvning af temperaturvekselbestandighed ved temperaturer fra -40 °C til 150 °C, prøvning af ventiler, kaviteter og kølevæskelæk samt elektrisk modstand og levetid. Ved levering vil der lige som til de originale dele medfølge pak- og O-ringe i æsken. Den intelligente og beskyttende emballage vil desuden gøre de enkelte modeller nemme at identificere, lagerstyre, kontrollere og scanne, og det giver øget sikkerhed.

"Med de kommende lanceringer af vores EGR-ventiler vil vi igen forbedre vores omfattende sortiment og den brugervenlighed, vi tilbyder vores kunder på reservedelsmarkedet," fortæller Frank Massia, Director Marketing Aftermarket EMEA hos NGK SPARK PLUG EUROPE GmbH. "Markedet har efterspurgt en serie af EGR-ventiler i mange år. Denne efterspørgsel bliver nu dækket fuldt ud, så vores loyale kunder får adgang til al den autoelektronik, de skal bruge, nemt og praktisk samlet på et sted."

EGR-systemets (system til recirkulation af udstødningsgas) primære funktion er at reducere mængden af NOx (kvælstofoxider), der opstår under forbrændingen i motorer. NOx opstår, når høje forbrændingstemperaturer får den kvælstof og ilt, der findes i luft-/brændstofblandingen, til at indgå en kemisk forbindelse. EGR-ventiler fås i tre forskellige varianter – 'pneumatisk', 'elektrisk' og 'elektrisk med køler' – og deres funktion er at tage udstødningsgas fra udstødningsmanifolden, blande den med frisk luft og sende den tilbage i indsugningsmanifolden.

EGR-ventilen, der oprindeligt blev udviklet i starten af 1970'erne, blev først introduceret i Europa i 1990'erne for at opfylde 'Euro 1'-emissionsstandarderne. I dag er 100 % af dieselbilerne udstyret med EGR-ventiler. Til sammenligning er kun 30 % af benzinbilerne udstyret med EGR-ventiler. Mange nye modeller vil endda have to typer EGR-ventiler (lavtryks og højtryks), hvilket vil medføre, at reservedelsmarkedet for denne type ventiler formentlig vil vokse med efterspørgslen.

Inden for en treårig periode vil NGK SPARK PLUG lancere sin EGR-ventilserie i tre faser, og derefter følger den fjerde fase, der vil fokusere på optimering af serien.

●        Fase 1 løber af stabelen i 2022 med lancering af 84 varenumre, der dækker 125 millioner biler i bilflåden i EMEA-regionen.

●        Fase 2 finder sted i 2023 med lancering af yderligere 46 varenumre, så serien kommer op på 130 varenumre og dækker 132 millioner biler i bilflåden i EMEA-regionen.

●        Fase 3 fuldender EGR-ventilserien i 2024, idet der tilføjes 40 varenumre, så serien kommer op på 170 varenumre og dækker 153 millioner biler i bilflåden i EMEA-regionen.

●        Fase 4 bliver implementeret i 2025 og fokuserer på at konsolidere serien samt identificere nye vareenheder (SKU), der bør lagerføres. Det anslås, at serien i denne fase vil have en markedsdækning på over 75 % for diesel- og benzinbiler.

Der vil være mange NTK services til den nye EGR-serie. Blandt andet lokal distribution og service af høj kvalitet. Kunderne vil kunne finde dokumentation til de enkelte varenumre i NGK SPARK PLUGs 'Part Finder', 'TecDoc' og katalog (både i PDF-format og Excel-master). Og så kan kunderne se tekniske videoer, der giver detaljeret viden om EGR-ventilernes funktion og installation. Du kan læse mere på www.ngkntk.com.

 Slut

Antal ord: 679

Bemærkninger til redaktører

Om NGK SPARK PLUG:

Internationalt: NGK SPARK PLUG er en af de førende leverandører af keramiske produkter til bilindustrien og teknisk keramik med hovedsæde i Nagoya, Japan, samt salgsafdelinger og fabrikker i hele verden. Virksomhedens bilsektion, der er specialiseret i tændings- og sensorteknologi, leverer originaludstyr til kunder i hele verden. Til reservedelsmarkedet omfatter virksomhedens sortiment tændrør, gløderør, tændspoler og tændkabler, der sælges under navnet NGK Ignition Parts. Virksomheden tilbyder iltsensorer (inkl. NOx-sensorer), EGTS-sensorer, MAF- og MAP-sensorer samt motorhastigheds- og positionssensorer under navnet NTK Vehicle Electronics. Virksomhedens afdeling for keramiske produkter til bilindustrien og teknisk keramik med over 16.400 medarbejdere har en årlig omsætning på i alt 3,7 mia. euro i hele verden. NGK SPARK PLUGs omsætning i EMEA-regionen udgør 32 % af den samlede omsætning. NGK SPARK PLUG er repræsenteret på samtlige kontinenter og har 60 koncernselskaber, 35 fabrikker, fem tekniske centre og tre Venture-laboratorier.

 Reservedelsmarkedet EMEA: NGK SPARK PLUG har oplevet stor vækst på reservedelsmarkedet, siden virksomheden skiftede fra kun at sælge motorcykeldele til også at betjene bilsektoren i 1970'erne. Med enestående fokus på kvalitet, teknologi og forskning og udvikling er virksomheden blevet verdens største leverandør af tændrør og iltsensorer samt førende leverandør af gløderør, tændspoler og tændkabler samt anden sensorteknologi. Som en del af organisationen står NGK SPARK PLUGs regionale hovedkvarter i den tyske by Ratingen for reservedelsmarkedet i Europa, Mellemøsten og Afrika. I EMEA-regionen har virksomheden seks regionale selskaber og mere end 1.000 medarbejdere, to fabrikker i Frankrig og Sydafrika samt et teknisk center i Tyskland.

 Du kan få yderligere informationer på: http://www.ngkntk.com/

 Du kan få yderligere informationer ved at kontakte:

Mikael Lyckberg, Area Manager Nordics, NGK SPARK PLUG EUROPE GmbH
Harkortstr. 41, 40880 Ratingen, Tyskland, AG Düsseldorf HRB 43118
Tlf.: +46 (0)70 674 66 20 E-mail: m_lyckberg@ngkntk.se

 Brug venligst følgende SEO-oplysninger ved upload af artiklen til hjemmesiden:

(SEO) Titel: EGR-ventilserien vil styrke virksomhedens reservedelsortiment.

(Meta) Beskrivelse: Ny serie EGR-ventiler udvider NGK SPARK PLUGs reservedelsortiment. 170 varenumre vil blive lanceret i løbet af en periode på tre år, så serien til sidst dækker over 150 millioner biler i bilflåden i EMEA-regionen.

Niterra EMEA GmbH
Harkortstrasse 41
40880 Ratingen
Tyskland
CVR nummer: DE121640216

Send til en kollega

0.032