23948sdkhjf

INFORMATIONSMØDE HR-medarbejderudvikling

| Medlemsnyhed | Indrykket af Uddannelsescenter Ringkøbing Skjern Selvejende Institution

I N F O R M A T I O N S M Ø D E


HR – medarbejderudvikling
Grundlæggende og praksisbaseret uddannelse.

KompetenceGruppen ved UddannelsesCenter Ringkøbing-Skjern og Erhvervscentret har i samarbejde udviklet en grundlæggende HR-uddannelse. I september 2009 startede det første hold. Nu er vi klar til at sætte et nyt hold i gang. I den forbindelse afholdes informationsmøde 21. januar kl. 15 i Erhvervscentret.

Forløbet indeholder en uddannelsesdel for HR og så en opfølgning i virksomhederne. Denne opfølgning kalder vi virksomhedsdelen.

Uddannelsesdelen består af 5 moduler, der afholdes over 10 dage på UddannelsesCenter Ringkøbing-Skjern. Som en opfølgning på uddannelsen tilbyder vi vejledning, rådgivning og sparring til, at man i virksomhederne kan arbejde med et pilotprojekt, hvor de nye kompetencer bliver omsat i konkrete initiativer i virksomhedens dagligdag.

Det kan være planer for efteruddannelse, udarbejdelse af personalehåndbog, program for sundhed og trivsel på arbejdspladsen eller andre områder, som retter sig mod virksomhedens medarbejdere.

Virksomhederne tilrettelægger og planlægger således nogle bestemte indsatsområder i forhold til medarbejderne. Denne del afsluttes med et seminar, hvor resultater og erfaringer bliver lagt frem.

Målet med det samlede forløb er, at deltagerne får viden, inspiration og ikke mindst konkrete værktøjer, som de kan bruge og indarbejde i virksomhedens dagligdag.


Uddannelsesdel Virksomhedsdel


INFORMATIONSMØDE 21. januar kl. 15.00 i Erhvervscentret.

Tilmelding og yderligere oplysninger:

Søren Holm - Erhvervscentret
T 9675 2602 eller sho@erhvervscentret.dk.

Medlemsnyhed

Send til en kollega

0.094