23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vælg DENSO! Ny Brand-kampagne på eftermarkedet er gået live

En kampagne på tværs af Europæiske markeder understreger DENSO´s produkt styrker og passion for kvalitet og ekspertise.

DENSO Europe eftermarked har netop lanceret en Brand-kampagne, der styrker DENSO´s ry for høj kvalitet, pålidelighed og evnen til at tilbyde universelle løsninger til værksteder og grossister.

“Vælg DENSO” kampagnen vil gå live i mange forskellige medier i udvalgte Europæiske medier.

Målrettet primært mod distributører, grossister og værksteder på eftermarkedet, vil “Vælg DENSO” også lanceres som et slutbruger (B2C) kampagne i Rusland og Ukraine.

Med et bredt udvalg af kampagnemateriale der allerede er udarbejdet, omfatter kampagnen hele det brede program i DENSO´s produktportefølje - lige fra tændrør og lambdasensorer til viskerblade, kompressorer og luftfiltre.

Det handler dog ikke kun om produkterne. Det handler i høj grad også om DENSO´s kærlighed for at designe og producere OE kvalitetsdele, dedikation til teknologisk udvikling og opnåede resultater med partnere som Toyota Gazoo Racing team.

Hvorfor vælge DENSO?

Med udgangspunkt i kampagnens Tagline “Vælg DENSO”, stiller kampagnen en række “store” spørgsmål som eks. “Hvordan kan du se om en reservedel er perfekt?” eller “Kan en bil blive forelsket?” 

Det centrale budskab handler om, at ved at vælge DENSO kan reparatører have ro i sindet, da de ikke behøver bekymre sig om en reservedel nu vil passe på bilen eller lave fejl efterfølgende. Free your mind - Choose DENSO.

DENSO Paneuropæiske Marketingchef, Fatiha Laauich, siger: “Vi er passionerede i at sikre vores kunders succes ved at producere Best-Quality reservedele, specifikt målrettet deres forventede funktion på bilen - alt sammen understøttet af et højt service og support niveau.

“Hvorfor vælge DENSO? Fordi vi forstår hvordan grossister og værksteder arbejder, vi bestræber os altid på at være innovative og skille os ud. Vi giver vores kunder præcis de problemfri produkter de har brug for. Det er derfor at vi tror på at DENSO er et klogt valg.”

Find din narmeste forhandler af DENSO her - det er et klogt valg: https://www.denso-am.eu/where-to-buy/ 

DENSO Europe B.V.
Hogeweyselaan 165
1382 JL Weesp
Netherlands
CVR nummer: NLDenso Europe

Kontaktperson

Rune Bargholz Molt Wengel
Sales Executive Nordics
+45 31535444 r.wengel@eu.denso.com

Send til en kollega

0.047