23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ændring i Monroes støddæmperprogram

Monroes high end støddæmperserie Monroe Reflex, som har været at finde på eftermarkedet siden 1999, vil fremadrettet og i en glidende overgang blive erstattet af den nye Monroe OESpectrum dæmper.

Det betyder, at der i en overgangsfase både vil være Monroe Original, Monroe Reflex og Monroe OESpectrum støddæmpere at finde i Triscans katalogdata – altså i Triweb, Tecdoc og andre kataloger, der måtte benytte sig af Triscan katalogdata. Monroe Reflex støddæmpere vil altså være at finde i programmet indtil en tilsvarende Monroe OESpectrum dæmper introduceres. Herefter vil begge typer dæmpere være at finde i programmet indtil lageret af Monroe Reflex dæmpere er realiseret.  

Monroe løftede allerede sløret for den nyudviklede støddæmper på Automechanika i Frankfurt i efteråret 2016. Programmet omfatter for nuværende ca. 170 referencer, men vil over tid udvides til at dække 90 procent af den europæiske vognpark. 

Monroe OESpectrum er en nyere, men også lidt dyrere støddæmper end Monroe Reflex. Den nye serie anvender Monroes patenterede M-RTECH®2 Rebound Valving Technology™, hvor ventilsystemet indeholder to sæt af præcist kalibrerede ventilskiver, som er separeret af en excentrisk spiralformet skive, hvilket medvirker til at eliminere uønsket og pludselige ændringer i dæmpningskraften. Hertil kommer at dæmperens olie, pakdåser og en intern skruefjeder mere effektivt stopper opspring. Desuden er forkromningen af stempelstangen forbedret og et teflonbånd om stemplet nedsætter friktion.

De konstruktionsmæssige forbedringer bidrager til et sikkert vejgreb, minimering af støj og vibrationer samt en mere komfortabel kørsel. Uden at bilen føles hård i undervognen er støddæmperens evne til at holde hjulet på vejbanen er forbedret hvilket sikrer bedre sving- og bremseegenskaber. Sidst men ikke mindst er garantiperioden udvidet til fem år mht. produktkvalitet og funktion. 

Triscan A/S
Engmarken 11
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27755968
P nummer: 1010589874

Kontaktperson

TFA
Thomas Fuglsang Andersen
Marketingchef
+45 40228431 tfa@triscan.dk

Send til en kollega

0.048