23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Værktøj til montering af taktkæder

Mange biler er i dag udstyret med en taktkæde i stedet for en tandrem. Taktkæden har den samme funktion som en tandrems: at få knaster og krumtap i motoren til at dreje rundt i takt.

Ingen vedligeholdelse og en levetid, der holder hele bilens – det er drømmescenariet for de biler, der har taktkæder. Men virkeligheden er desværre en anden. Som bilejer er det vigtigt, at man først og fremmest overholder de foreskrevne service- og udskiftningsintervaller for taktkæden. Findes en sådan ikke, er det vigtigt at man som bilejer er opmærksom på de symptomer, som kan afsløre problemer med kæden: ujævn motorgang eller vedblivende støj fra taktkæden.

Er uheldet ude og taktkæden knækker eller står kæden blot over for en udskiftning, så kan Triscan være behjælpelig. Vi har nemlig 60 referencer (og mere end 20 på vej) inden for taktkæder i programmet (se liste over referencer her), og derudover tilbyder vi også som noget nyt specialværktøjssæt til montering af taktkæder. Triscan har 21 specialværktøjssæt på lager – klik her for at se en liste over sættene samt hvilke bilmodeller de passer til.

Som en ekstra service tilbyder Triscan derudover udlejning af nogle af specialværktøjssættene til grossister på det danske marked. Udlejning af værktøjerne sker enten via TriWeb, hvor værktøjet til udlejning er markeret med et "rent" efter varenummeret, eksempelvis 865520120rent. Alternativt kan udlejning ske ved at kontakte vores kundecenter. 

Triscan A/S
Engmarken 11
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27755968
P nummer: 1010589874

Kontaktperson

TFA
Thomas Fuglsang Andersen
Marketingchef
+45 40228431 tfa@triscan.dk

Send til en kollega

0.047