23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hotmelt spraylim for vakuum infused kompositter.

Den ultimative spraylim til positionering, forstærkning, og sikring af materialer i vakuum infused kompositter.

Hotmelt spraylim for vakuum infused kompositter.
Gennem omfattende forskning og udvikling, har Power Adhesives formuleret et specialiseret selvklæbende lim dedikeret til at arbejde med vakuum infusion kompositter, som giver kunderne mulighed for at positionere og fastgøre forstærkningsmaterialer i lay-up.
Anvendes på en enkelt overflade ved brug af Power Adhesives spray Vactac værktøjer, der giver en øjeblikkelig 'high grab" klæbende overflade, hvor omplacering er mulig om nødvendigt. Den endelige klæbeevne kommer først når det trykkes godt sammen.
Fordele ved Vactac hotmelt system omfatter en højere øjeblikkelig klæbeevne end de konventionelle metoder, og nul spild af materialer betyder penge ikke smides væk under produktionen.
Vactac produkter har en uendelig holdbarhed, i modsætning til organiske spray lim, og kræver ikke speciel emballering, transport eller opbevaring.
Vores hotmelt system fjerner de sundheds- og forureningsmæssige problemer der normalt er forbundet med luftbårne partikler fra konkurrenternes klæbestoffer, samt at være fuldstændig fri for opløsningsmidler og vand.

Se brochure her.             Se video her.

Vi står gerne til rådighed med yderligere oplysninger.

Danlube A/S

Tel.: +45 70251280

mail: info@danlube.dk  web: www.danlube.dk

Danlube A/S
Tune Parkvej 5
4030 Tune
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28845588
P nummer: 1011471532

Kontaktperson

JL
Jesper Laage
jl@danlube.dk

Send til en kollega

0.08