23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skatteeksperter rådgiver om registreringsafgift

Hvad betyder ændringen af registreringsafgiften for bilforhandlerne? Det svarer AutoBranchen Danmark og nogle af landets førende skatterådgivere på ved en række medlemsmøder.

Ændringen i registreringsafgiften har skabt mange spørgsmål i branchen. Derfor har AutoBranchen Danmark samlet en række af landets førende skatteeksperter, der kan rådgive bilforhandlerne om, hvordan registreringsafgiften skal beregnes fremover, eksempelvis i forhold til eksport og import af køretøjer. Der vil også blive informeret om kontrolindsatser i forhold til flex-leasing og status på prøvesager.

Medlemsmøderne bliver holdt rundt om i landet, og på møderne deltager administrerende direktør i AutoBranchen Danmark, Jens Brendstrup, juridisk chef i AutoBranchen Danmark, Lisa Bindner, partner og advokat i advokatpartnerselskabet LETT, Jan Bech, og partner og advokat (H) i Advokatfirmaet Tommy V. Christiansen, Christian Falk Hansen.

Tid og sted:

29. november fra kl. 10-12 på IBC International Business College (Adresse: Birkemosevej 1, 6000 Kolding). Der vil blive serveret sandwich.

29. november fra 15-17 på Comwell Sport Rebild Bakker (Adresse: Rebildvej 36, 9520 Skørping). Der vil blive serveret kaffe og kage.

30. november fra 14-16 på Comwell Køge Strand (Adresse: Strandvejen 111, 4600 Køge). Der vil blive serveret sandwich.

Tilmelding:

Du tilmelder dig automatisk på AutoBranchen Danmarks hjemmeside.

Deltagelse er kun for medlemmer af AutoBranchen Danmark.

Autobranchen Danmark
Langebrogade 1, st.
1411 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54971214
P nummer: 1003106018

Kontaktperson

KS
Kristina Strunge
Grafiker
ks@abdk.dk

Send til en kollega

0.047