23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FLEX1ONE har gjort de tunge løft meget lettere...

Nu bliver det meget lettere at løfte tunge ting i FTZ's afdelinger. Med skræddersyede kraner tegnet og produceret under FLEX1ONEs eget brand, AHCON, kan bl.a. tunge batterier nu håndteres.

Det slidsomme skal være mindre slidsomt
Der kommer mere og mere fokus på at optimere arbejdsgange og at gøre relevant ergonomisk udstyr tilgængeligt for sine medarbejdere. 

Tunge løft er der masser af rundt omkring på værksteder og lagre - og det slider på medarbejderes rygge, skuldre og knæ - og kan i værste fald medføre arbejdsskader.

Skræddersyede kraner i 3 varianter
For at nedbringe de tunge løft i FTZ's mange afdelinger, besluttede man at få installeret kraner til løft af tunge batterier. Og da det i sagens natur ikke er alle medarbejdere, afdelinger og arbejdsgange, der er strikket sammen på nøjagtig samme måde, fik afdelingerne 3 modeller af kraner at vælge imellem.

FLEX1ONE fik opgaven om at tegne og producere kranerne - og det blev til følgende modeller:

  • En vægthængt model
  • En mobil model
  • En fastmonteret gulvmodel

Fleksibelt produktionsapparat
En af forcerne hos FLEX1ONE er netop, at stort set alt er muligt, når det gælder udvikling og produktion af mekanisk udstyr. Og derfor var det ikke noget problem at levere 3 forskellige udgaver af en kran til det samme formål. 

Hos FLEX1ONE er både udvikling, smedie og montageafdeling samlet under eet tag, og her serieproduceres dækservice-udstyr under brandet AHCON - og fra tid til anden også specialopgaver som kranerne til FTZ.

På vej ud i det ganske danske land
I uge 23 er der samlet kraner på stribe i FLEX1ONEs montageafdeling - og disse er nu på vej ud i det ganske danske land for at løfte batterier - og andet tungt gods.

På billederne ses den mobile variant, som nemt kan flyttes rundt på lageret og foretage løft.

FLEX1ONE A/S
Ladelundvej 37-39
6650 Brørup
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27448992
P nummer: 1010223365

Kontaktperson

JN
Jannie Nielsen
Marketing- & HR Manager
+45 76152522 jnie@flex1one.dk

Send til en kollega

0.047