23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Systema – Lagersystemer på arbejdspladsen

Vælg ud af det største sortiment til miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed! DENIOS leverer kvalitetsløsninger. Mere end 25 års erfaring, inden for området opbevaring af farlige medier, gør DENIOS i stand til at levere den perfekte løsning.

Det 2-farvede koncept

Systema kemikalieskabe med en ny optik i 7 valgfri farver på dørene og antracitgrå kabinet giver maksimal individualitet og et moderne udseende.
Den strukturerede lakoverflade er særdeles robust og ridsefast.

Systema fås med almindelige 1- eller 2-fløjet døre, foldedøre eller fløjdøre med glasindsats. Glasset giver et hurtigt overblik over skabets indhold.
Dørene er naturligvis aflåselige.

Ved hjælp af udluftningsgitter i soklen sørger der for en naturlig ventilering. Skulle der være ujævnheder i gulvet, kan det nemt udlignes med justeringsskruer i bunden. I skabets top er der forberedt til tilslutning af en teknisk ventilation (en passende filteranordning fås som tilbehør)

Systema er egnet til lagring af vandforurenende medier og giftige medier samt ikke antændelige væsker i arbejdslokaler. Skabene fås i 2 højder (1105 og 1950 mm) og 3 bredder (545, 810 og 1055 mm) og er alle udstyret med det krævede opsamlingskar i bunden, og hylder der kan indstilles i højden i trin på 25 mm

Systema opretholder orden og sikkerhed ved opbevaring af farlige medier i arbejdslokaler. Programmets variabilitet tillader mange mulige løsninger.

Skulle du have spørgsmål eller har brug for information, kan du kontakte os på telefon
76 24 40 80 eller sende en mail til info@denios.dk

Se mere på vores hjemmeside eller onlineshop
Vi besøger dig også gerne i din virksomhed.

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig..!!

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

RSF
René Skovgaard Frøslev
Direktør
+45 76244080 ref@denios.dk

Send til en kollega

0.047