23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye overfladebehandlingsrondeller til vinkelsliber

Norton’s nye sortiment af overfladebehandlingsrondeller til vinkelsliber hedder Rapid Blend.Sortimentet består af tre forskellige typer rondeller til forskellige anvendelsesområder.

Blaze Rapid Blend er en aggressiv rondel til grovrengøring, afgratning og overfladebearbejdning. Denne rondel har meget lang levetid og giver en let bearbejdning.

Vortex Rapid Blend anvendes, til overfladebehandling, fjernelse af slibespor og andre overflade defekter. Den virker som en almindelig grov rondel, men giver en betydeligt bedre finish. Dette betyder at 3 slibe trin (grov– mellem– og finslibning) kan udføres med sammen rondel. Dette er tidsbesparende og forenkler arbejdsprocessen.

Nex Rapid Blend anbefales, når man ønsker at opnå en meget fin overflade. Rondellen er fritskærende og giver en kølig slibning og anvendes til jern, stål og aluminium samt andre ikke jernholdige materialer.

Rondellerne har en tykkelse på 6 mm og er monteret på en bagskive af glasfiber, som findes i dimensionerne 115 og 125 mm. De tynde rondeller formindsker også vibrationsniveauet. Rondellen anvendes på vinkelslibere og højeste tilladte arbejdshastighed er 12.000 RPM.

For mere information kontakt Saint-Gobain Abrasives A/S

Link til sortiment

Link til video

Saint-Gobain Abrasives A/S
Dybendalsvænget 2
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69931413
P nummer: 1002309717

Kontaktperson

Saint-Gobain Abrasives A/S
Kundeservicemedarbejder
+45 46755244 ordre.sga.dk@saint-gobain.com

Send til en kollega

0.047