23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danmarks Bedste udvalg i Beholdere fra DENIOS!

Hos DENIOS finder du et stort udvalg af beholdere til dine behov, alt fra IBC til Tromler og Tønder, samt Dunke. Vi har beholderen til dit behov

Antallet af forskellige beholdere spænder lige så vidt som formålet de skal bruges til. Doseringskander til rummelige beholdere, kander af rustfrit stål til IBC´er med 1.000 liters volumen og sikkerhedsdunke. Hos DENIOS finder du et stort udvalg af beholdere til dine behov, fremstillet af det passende materiale og i den rigtige størrelse.
IBC Tanke og IBC Container

IBC tank fra DENIOS sørger for sikker lagring og transport i henhold til loven: af HDPE ✓ UV ✓ stabiliseret ✓ kan løftes fra alle 4 sider ✓ IBC Container fra DENIOS

IBC- Tanke og IBC- Containere fra DENIOS af miljøvenlig polyethylen (PE) muliggør sikker lagring af IBCer i henhold til loven. Fuldstændig korrosionsbeskyttelse pga. undladt anvendelse af metaldele.
Tromler og Tønder

DENIOS kan tilbyde en lang række forskellige tromle typer der kan klare en vær form for medie.

Rummelige tønder fremstilles af kunststof i høj kvalitet som er egnede til lagring af faste medier og pastaer. Ståltromler fås efter eget valg med 60 eller 200 liter volumen og har UN-godkendelse. Den store åbning af lågtromlerne af kunststof med UN-godkendelse muliggør en nem påfyldning.

Låseringen forhindrer spild og snavs. Lågtromler af kunststof fås med 60 eller 220 liter volumen. Plasttromler med spunshuller fremstilles af miljøvenlig polyethylen. Sikkerhedstromler med 245 liter volumen er modstandsdygtig over for syre, baser og mange aggressive kemikalier. Stål-lågtromler er indvendigt rå, udvendigt lakeret og har UN-godkendelse til faststoffer.
Dunke

DENIOS tilbyder UN-godkendte dunke mellem 60 og 220 liters volumen ✓ sikker opbevaring af dine medier, miljøvenlig lagring. Kvalitets dunk fra DENIOS

Kunststofdunke af polyethylen med UN-godkendelse fås i mange forskellige størrelser. Transportdunke af stål er ideelle til lagring og transport af farlige medier.

Transportdunke af stål er særlig velegnede til transport med fly, skib, på veje eller skinner. Dunke af rustfrit stål er egnede til transport, tapning og fordeling af antændelige væsker.
Sikkerhedsdunke

DENIOS tilbyder UN-godkendte sikkerhedsdunke ✓ mellem 60 og 220 liters volumen ✓ sikker opbevaring af dine medier ✓ Høj kvalitet, miljøvenlig lagring

Findoseringskander, dunke, sikkerhedsbeholdere og tappebeholdere af stål eller rustfrit stål giver sikkerhed, når aggressive og antændelige medier omgås eller doseres. Sikkerhedsdunke af rustfrit stål bruges som lagerboldere eller tappestationer.

Sikkerhedskander af polyethylen med håndtag er egnede til omdeling af både syrer og baser og korrosive opløsningsmidler.

Se mere på vores Hjemmeside Denios.dk

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

RSF
René Skovgaard Frøslev
Direktør
+45 76244080 ref@denios.dk

Send til en kollega

0.048