23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Diamantklinge til hurtigere skæring

Norton Clipper lancerer en ny diamantklinge Duo Extreme+ til beton, armeret beton og andre hårde materialer. Diamantklingen at giver et hurtigere og mere behagelig skæring, samt længere længere levetid i forhold til sin forgænger.

Duo Extreme+ har U-formede fordybninger i diamantsegmentet, hvilket giver hurtigere og mere fri skæring. Segmenterne er 15 mm høje hvilket giver klingen en lang levetid. Den nye klinge skærer ifølge producenten op til 20 % hurtigere, og har op til 20% længere levetid i forhold til sin forgænger. Diamantsegmenterne er en ny type med højere og mere jævn densitet, og er lasersvejsede på stambladet efter en ny metode, som forankrer segmenterne bedre, og dermed giver et mere sikkert arbejdsmiljø. Segmenterne er endvidere trapezformede, hvilket giver et lavere vibrationsniveau og dermed mere behagelig skæring for brugeren.

Den nye diamantklinge er ideel til både tør- og vådskæring af beton, armeret beton, hårde materialer og diverse byggematerialer. Klingen findes i dimensionerne 230 mm, 300 mm og 350 mm til vinkelsliber, håndholdt benzinsav samt gulv- og vægsav.


Link til billeder


For mere information kontakt Saint-Gobain Abrasives A/S

Saint-Gobain Abrasives A/S
Dybendalsvænget 2
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69931413
P nummer: 1002309717

Kontaktperson

Saint-Gobain Abrasives A/S
Kundeservicemedarbejder
+45 46755244 ordre.sga.dk@saint-gobain.com

Send til en kollega

0.047