23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny overfladebehandlingsrondel halverer arbejdstiden

Norton lancerer en ny serie overfladebehandlingsrondeller, Vortex Rapid Prep, som gør at flere forskellige slibetrin kan udføres med een og samme rondel, hvilket halverer arbejdstiden.

Nortons nye overfladebehandlingsrondel Vortex Rapid Strip er velegnet til fjernelse af overfladedefekter, slibemærker, rust, korrosion, maling, rengøring af forme, lettere afgratning af kanter m.m. De har en helt ny opbygning som gør at de afvirker som en konventionel grov rondel, men giver en betydelig finere overfladefinish. Dette gør at flere slibetrin (grov– mellem- og finslibning) kan udføres med samme rondel, hvilket reducerer både arbejdstiden og omkostningerne, samtidig med at det forenkler arbejdet og reducerer behovet for lagerhold af rondeller i forskellige kornstørrelser. De er også meget modstandsdygtige mod itu rivning, hvilket giver op til fire gange længere levetid sammenlignet med konventionelle rondeller. Rondellen er endvidere smelt-fri, det vil sige meget lille tilmætning ved bearbejdning af bløde metaller som aluminium.

Vortex Rapid Prep rondellerne findes i Ø50 og Ø75 og er forsynet med Speedlok. De anvendes med en speciel holder i pneumatiske eller elektriske maskiner. De findes i kornstørrelser fra ekstra grov til meget fin.

For mere information kontakt Saint-Gobain Abrasives A/S

Link til brochure
Link til video

Saint-Gobain Abrasives A/S
Dybendalsvænget 2
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69931413
P nummer: 1002309717

Kontaktperson

Saint-Gobain Abrasives A/S
Kundeservicemedarbejder
+45 46755244 ordre.sga.dk@saint-gobain.com

Send til en kollega

0.062