23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Samarbejde giver bedre olieaftaler for kunderne

Kvalitetsprodukter, kundenærhed og service er vigtigt. Det mener både Würth Danmark A/S og Statoil A/S.

De 2 virksomheder samarbejder derfor om at tilbyde deres mange fælles kunder i autobranchen olieaftaler, der kombinerer det bedste fra begge virksomheder - Statoils brede sortiment og service fra den Würth-sælger, som værkstederne kender og samarbejder med i forvejen. CAD Indkøb er en af de indkøbsforeninger, som allerede har set de muligheder, det giver for deres medlemmer.

Smøreolie fra Statoil – service fra Würth
Aftalen mellem Würth og Statoil betyder, at autoværksteder, der løbende får besøg af en sælger fra Würth, fremover også kan købe Statoils smøreolieprodukter. Det giver mulighed for, at sælgeren lige som med de øvrige produkter i Würths sortiment kan sørge for bestilling, levering, opfyldning mv., så værkstederne aldrig står og mangler produkter. Det sparer tid og besvær i hverdagen.

Würths sælgere er uddannet i produkterne og har mulighed for at trække på specialister i baglandet hos både Würth og Statoil. Så hvis kunderne er i tvivl om produktvalg, arbejdspladsbrugsanvisninger, tekniske datablade, smøretabeller mv., er det let at spørge sælgeren, når han alligevel kommer fordi.

Samhandelsaftale giver ekstra bonus
Hvis et autoværksted ønsker en olieaftale, kan den forhandles individuelt med Würth – men også autobranchens indkøbsforeninger ser samarbejdet mellem Würth og Statoil, som en mulighed for at bane vejen for en god handel for deres medlemmer. En af de indkøbsforeninger, som allerede har indgået en samhandelsaftale med Würth, der omfatter olieprodukterne, er CAD Indkøb (Centralforeningen af Auto Reparatører i Danmark).
Niels Bork, daglig leder i CAD Indkøb, siger: ”Det er klart, at jo mere man køber hos den samme leverandør, des bedre aftale får man. Mange af vores medlemmer har et stort behov for olieprodukter, så ved at inddrage smøreolieprodukterne i vores samhandelsaftale med Würth, får de mulighed for at opnå yderligere bonus.”

Når CAD Indkøb indgår samhandelsaftaler, lægger de ud over pris også vægt på, at kvalitet og service fra leverandøren lever op til de behov, medlemmerne har i hverdagen. Niels Bork forventer derfor, at mange af foreningens medlemmer bliver glade for aftalen.

Bredt produktsortiment – sikker produktion
Statoils sortiment indeholder alle smøreolieprodukter, der er brug for på et autoværksted, og leveres i både dunke, tønder, bulk mv., så alle værksteder kan få netop den mængde, de har brug for.

Statoils produkter forarbejdes i Skandinavien, og virksomhedens ledelsessystem sikrer, at arbejdet bliver udført under optimale sikkerheds- og miljøhensyn. I alle koncernens afdelinger vægter HMS-resultaterne (helse, miljø, sikkerhed) derfor lige så højt som de økonomiske resultater.

Kontante besparelser
Sammenlignet med andre olieleverandører dækker Statoils produkter bredere, fordi de enkelte produkter kan bruges til flere forskellige opgaver. Erfaringen viser, at mange kan nedbringe antallet af produkter på hylderne med ca. 30 %. Og da der følger mange miljøafgifter og arbejdsmiljøopgaver med brugen af smøreolieprodukter, er der både tid, penge og besvær at spare ved at nedbringe antallet af produkter.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Send til en kollega

0.047