23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kompetencegivende leder- eller HR-uddannelse – tæt på praksis

Fuldstændig som en håndværker har man som leder brug for at have de helt rette værktøjer for at kunne udføre jobbet tilfredsstillende og lede på motiverende og effektiv vis.

Kompetencegivende leder- eller HR-uddannelse – tæt på praksis

Fuldstændig som en håndværker har man som leder brug for at have de helt rette værktøjer for at kunne udføre jobbet tilfredsstillende og lede på motiverende og effektiv vis.

En af vejene til god ledelse er praksisnær uddannelse, og det glæder os derfor at præsentere vores udbud af AMU-lederuddannelser for andet halvår 2011:

• Den Grundlæggende Lederuddannelse
• Den Grundlæggende Projektlederuddannelse
• Økonomi for ledere
• Værdibaseret ledelse i praksis
• Den Grundlæggende HR-uddannelse

Uddannelserne er tilrettelagt som udviklingsforløb, der kobler teori og praksis. Deltagerne får med afsæt i deres egne joberfaringer en sammenhængende og kompetencegivende lederuddannelse, hvor udbyttet er øget bevidsthed om god ledelse, indsigt i vigtige ledelsesværktøjer og større evne til at håndtere de daglige ledelsesudfordringer. Undervisningsdagene er en vekselvirkning mellem teori, praktiske øvelser, sparring og erfaringsudveksling, og forudsætningerne for at danne værdifulde personlige netværk er optimale.

Blandt uddannelserne er som nævnt Den Grundlæggende HR-uddannelse. Denne uddannelse henvender sig ikke blot til ledere, men også til f.eks. sekretærer, personaleassistenter og øvrige medarbejdere med opgaver inden for HR-området.

Uddannelserne er modulopbyggede med en samlet varighed på 9 til 16 dage, fordelt over en periode på 3 til 9 måneder, så det er muligt at kombinere job og uddannelse.

Vi udbyder desuden en række korte lederkurser af 2-3 dages varighed, hvor deltagerne arbejder med bestemte ledelsesværktøjer, f.eks. inden for kommunikation, konflikthåndtering eller coaching. Som helt nye kurser kan vi her fremhæve Lederens værktøjer til håndtering af sygefravær samt Distanceledelse.

De enkelte uddannelser og kurser er nærmere beskrevet på vores hjemmeside http://www.kompetencegruppen.dk/; hvorfra der også kan downloades brochurer.


Vi arbejder som undervisere og konsulenter altid efter ideen om, at et tæt samarbejde med virksomhederne i vores område skaber de stærkeste resultater for begge parter. Vil I høre mere om vores lederuddannelser og
-kurser, er I derfor velkommen til at kontakte virksomhedskonsulent Bjarne Wølch Rasmussen på tlf. 6161 6643 eller e-mail bjarne.woelch@uc-rksk.dk, ligesom vi gerne aflægger et helt uforpligtende besøg hos jer for en nærmere præsentation og drøftelse.

Uddannelsescenter Ringkøbing Skjern Selvejende Institution
Skolebyen 5
6900 Skjern
Ringkøbing-Skjern Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16013307
P nummer: 1003401845
Nyeste opslag fra Uddannelsescenter Ringkøbing Skjern Selvejende Institution
Indlæs flere opslag

Send til en kollega

0.048