23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Würths softwareprogram giver hurtig hjælp til beregning af befæstelse til solceller

Softwareprogrammet kan med få indtastninger beregne og dimensionere befæstelse til solceller, så brugeren sikres, at solcellebefæstelsen passer til de danske vind- og vejrforhold og samtidig lever op til danske normer.

Softwareprogrammet er udviklet af Würth-gruppen i Tyskland, og det har i flere år været anvendt på det tyske marked, som de seneste 10 år har været førende på solcelleområdet. Programmet kan downloades på Würth Danmark A/S’ hjemmeside www.wuerth.dk. Den downloadede software kan bruges til beregning af befæstelse til solceller til alle tagtyper, til både flade og hældende tage, til forskellige typer belægning og kan vha. de forskellige indtastningsmuligheder ligeledes tage højde for placeringen af huset, om det er i åbent landskab eller i tæt bebyggelse, og om det ligger ved kysten eller midt i landet, som har stor betydning for typen af solcellebefæstelse, og hvordan den skal fastgøres.

Let og ligetil
Softwaren guider let og ligetil brugeren gennem programmet, og de forskellige indtastninger, blandt andet husets længde og bredde, tagtypen og -hældningen og antallet af tagspær m.m., understøttes visuelt med tegninger, så brugeren kan følge sine indtastninger og være sikker på, at de angivne mål er rigtige i forhold til beregning, dimensionering og placering af befæstelsen til solcelleløsningen. Programmet validerer samtidig det indtastede, så det lever op til de gældende bygningskonstruktionsmæssige regler, og programmet tager således højde for eksempelvis overbelastning, så brugeren er sikret, at befæstelsen kan holde til de vind- og vejrforhold samt eventuelle snebelastninger, som befæstelsen udsættes for på brugerens helt specifikke tag. Samtidig sørger beregningssoftwaren for, at befæstelsesmaterialerne, der er produceret i korrosionshindrende aluminium og rustfrit stål, placeres, så de opnår størst mulige holdbarhed med hensyntagen til de geografiske og vejrmæssige forhold på stedet.

Kalkulationsrapport
Programmet giver også mulighed for at printe en kalkulationsrapport, som kan anvendes, når man ønsker tilbud på montering af solcellebefæstelse, eller når man ønsker en stykliste med de forskellige forbrugsmaterialer til en givet opgave. Rapporten indeholder desuden en detaljeret tegning, som blandt andet angiver skinnernes fastgørelsespunkter samt relevante opskæringsmærker.

Download programmet
Du kan læse mere om programmet og Würths befæstelse til solceller på hjemmesiden: www.wuerth.dk, hvor du også kan downloade programmet.

Praktiske løsninger
I Würths butikker, der er fordelt over hele landet, er der mulighed for at se praktiske løsninger fra befæstelsesprogrammet til solceller.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Send til en kollega

0.046