23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Altid opdateret kemidokumentation

Nem og hurtig håndtering af virksomhedens kemidokumentation.

En ting er, at man ifølge Arbejdstilsynet skal være i besiddelse af dokumentation på samtlige kemiprodukter i sin virksomhed og i eventuelle servicebiler. Man skal også sørge for, at det altid er den sidste nye version af dokumenterne, man har liggende. Det hænder, at der sker ændringer i kemidokumentationen, og det kan være svært at vide, hvor og hvor ofte man skal lede på internettet for at finde den nyeste information.

På Würths hjemmeside, www.wuerth.dk, kan man ved at tilmelde sig Würth Kemiarkiv få hjælp til at administrere sin virksomheds kemidokumentation. Når man opretter sig som bruger i kemiarkivet, finder systemet selv alle de kemiprodukter, man har købt hos Würth de foregående 24 måneder. Derefter indtaster man nogle oplysninger om sin virksomhed, og om hvor kemiprodukterne anvendes. Og så hjælper systemet med at udfylde al den lovpligtige dokumentation og at organisere det i mapper.


Ordn kemidokumentationen en gang for alle

Kemiarkivets styrke er, at det ikke kun ser bagud. Når man først er registreret i systemet, finder det selv ud af, hvilke kemiprodukter man køber hos Würth. Systemet supplerer herefter automatisk ens konto med den aktuelle kemidokumentation til de respektive produkter, også hvis det drejer sig om opdateringer til kemidokumentationen på tidligere købte produkter. Når der er noget, man som bruger skal tage stilling til, modtager man automatisk en e-mail om det.

Kemiarkivet findes på Würths hjemmeside, www.wuerth.dk

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Send til en kollega

0.047