23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er din virksomhed klædt på til at levere stålkonstruktioner

Udfordring for byggebranchen: Alle svejseres kvalifikationer skal dokumenteres inden nytår

I princippet må leverandører af stålkonstruktioner ikke levere til bygge- og anlægssektoren efter 1. januar 2009, med mindre de kan dokumentere deres svejsere kvalifikationer. Stort informationsmøde om problematikken mandag 27. oktober

- Det er vores indtryk, at mange leverandører af stålkonstruktioner ikke er opmærksomme på, at deres svejsere på alle niveauer inden 1. januar 2009 skal have deres kvalifikationer dokumenteret, f.eks. gennem certificering i forhold til et nyt lovfæstet bygningsreglement, kaldet BR 08. Virksomhederne kan derfor efter 1. januar stå i den situation, at de efter nytår principielt ikke må levere til bygge- og anlægssektoren.

Det siger Per Rahbek, chef for afdelingen Efteruddannelsen hos Uddannelsescenter Ringkøbing-Skjern, som på den baggrund arrangerer et informationsmøde mandag 27. oktober kl. 14.30 på Westergaards Hotel i Videbæk. Her vil en af landets førende eksperter på området, projektchef Jørgen Hagelund fra Dansk Standard, redegøre for de nye krav til virksomheder, der udfører arbejde på stålkonstruktioner.

Læs mere på Uddannelsescenter Ringkøbing-Skjerns hjemmeside:
www.uc-rksk.dk Her kan også hentes pressefotos i høj opløsning.

Uddannelsescenter Ringkøbing Skjern Selvejende Institution
Skolebyen 5
6900 Skjern
Ringkøbing-Skjern Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16013307
P nummer: 1003401845
Nyeste opslag fra Uddannelsescenter Ringkøbing Skjern Selvejende Institution
Indlæs flere opslag

Send til en kollega

0.047