23948sdkhjf

Industribasen åbner for online-auktioner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nordiske Medier A/S

Onlineportalen giver nu virksomheder inden for industri og erhverv mulighed for at købe og sælge produkter på auktion.

Siden 2006 har Industribasen fungeret som målrettet online markedsplads med fokus på industri. Det er stedet, hvor sælgere og købere finde hinanden, hvad enten man er på udkig efter en ny minigraver, nye lagerreoler eller måske endda en ny truck til lageret. Produktudvalget favner bredt og brugerne kommer fra hele landet.

Nu er dørene så endeligt slået op til online-auktioner på Industribasen. De første auktioner er godt i gang – og flere er på vej.

- Danskerne har i den grad fået øjnene op for at handle på online-auktioner, og således er timingen den helt rigtige i forhold til lanceringen hos Industribasen. Vi oplever en meget stor interesse for vores auktionsdel, og der er ingen tvivl om, at vi vil opleve mere og mere handel den vej rundt, udtaler Søren Holst, som er distriktschef hos Industribasen.

- Det er den oplagte mulighed for at gøre en god handel for såvel sælger som køber, fortsætter Søren Holst.

De sidste otte år har Industribasen opbygget et stærkt fundament og et stærkt netværk af gode annoncører, som dagligt lægger nye ting til salg.

- Kernen i konceptet er enkelheden. Det hele er baseret på, at det skal være nemt, enkelt og brugervenligt både at oprette auktionerne, men naturligvis også at byde på disse. Som sælger øger man mulighederne for måske at opnå en højere pris, end man havde forventet, supplerer Søren Holst.

Annoncører kan sælge både nye og brugte varer på Industribasens online-auktioner, og Industribasen administrerer afregning med både køber og sælger, når en auktion er vundet og afsluttet. De juridiske rammer er også på plads:

- Det er vigtigt for os, at der kan handles med tryghed i kroppen. Det er både køber og sælgers sikkerhed for at handle under ordnede forhold, udtaler Morten Petersen, direktør hos Industribasen.

Den kommende tid byder på øget markedsføring, flere spændende auktioner og masser af spændende aftaler med nye annoncører. Industribasen er netop nu igennem sin kraftigste udvikling siden firmaets start i 2006. De otte år er blandt andet blevet fejret med nyt ejerskab (Nordjyske Medier), relancering og nyudvikling af hele markedspladsen og altså nu også online-auktioner.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nordiske Medier A/S

Langagervej 1
9220 Aalborg
Danmark
Nordiske Medier A/S

Send til en kollega

0.062