23948sdkhjf

Industry Supply og Danske Fagmedier i nyt samarbejde

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nordiske Medier A/S

Med virkning fra 7. april 2014 har Industry Supply’s ejer, NORDJYSKE Medier, overtaget majoriteten i virksomheden Danske Fagmedier, der udgiver seks trykte fagblade med daglige netaviser og nyhedsbreve.

Virksomheden drives videre i sameje med aktionær Nils Sjøberg, der fortsætter som chefredaktør. Desuden indtræder Morten Petersen, der er direktør og medejer i det ligeledes NORDJYSKE Medier-ejede selskab, Industry Supply, som administrerende direktør for Danske Fagmedier.

Danske Fagmedier omsætter for over 50 mio. kr. om året og beskæftiger 45 medarbejdere, der fortsat skal arbejde fra adressen i Herlev.

De fagmedier, der overtages, er Licitationen - Byggeriets Dagblad, som dagligt orienterer om poli-tiske, økonomiske og tekniske aspekter i bygge- og anlægsbranchen. Det er MesterTidende, der udkommer 11 gange årligt og henvender sig til entreprenører og håndværkere. Endvidere er det Jern og Maskindustrien, som udkommer 22 gange om året og retter sig til den producerende indu-stri. Dertil kommer Motor-magasinet, som udkommer 44 gange om året og er Danmarks eneste fagblad til autobranchen. Det er også Transportmagasinet, der udkommer 19 gange årligt og er Danmarks største fagblad for transportbranchen. Endelig er det NyhedsInformation, der udkommer 11 gange årligt og er Danmarks førende tværfaglige medie på pleje- og ældreområdet.

I forbindelse med overtagelsen siger den hidtidige ejer, chefredaktør Nils Sjøberg:

- Jeg ser det som en rigtig god mulighed for både medarbejdere og virksomhed. Vi har det seneste år gennemført en vellykket turnaround og ønsker nu at udvikle virksomheden, hvilket NORDJYSKE Medier koncernen kan hjælpe os med. Vi ser især frem til samarbejdet med Industry Supply.

Danske Fagmediers trykte medier læses af 150.000 beslutningstagere i små og mellemstore virk-somheder. Industry Supply, der netop har haft 10 års jubilæum, sender dagligt 120.000 online ny-hedsbreve til beslutningstagere i Norge, Sverige og Danmark inden for syv forskellige brancher.

NORDJYSKE Mediers administrerende direktør, Per Lyngby, glæder sig over det nye ejerskab:

- Det er et vigtigt led i vores vækstplan at overtage stærke nichemedier, som tilfører os kompetencer. Danske Fagmedier passer godt ind i vores B2B mediestrategi, hvortil også Industry Supply hører. Vi forventer, at Danske Fagmedier vil udvikle sig positivt i de kommende år under ledelse af Morten Petersen og Nils Sjøberg sammen med medarbejderne.

NORDJYSKE Mediers historie går tilbage til 1767, og virksomheden er en af de mest moderne medievirksomheder i Danmark. NORDJYSKE Medier indgår i NORDJYSKE Holding-koncernen, der omsætter for over 1 milliard kroner og beskæftiger 3.325 medarbejdere, heraf 2.230 på deltid.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nordiske Medier A/S

Langagervej 1
9220 Aalborg
Danmark
Nordiske Medier A/S

Send til en kollega

0.078