23948sdkhjf

DENSO introducerer sin højspændings-ISG

| Medlemsnyhed | Indrykket af DENSO Europe B.V.

DENSO’s proprietære teknologi for spolevikling, der genererer elektricitet via motorkraften, øger effektiviteten og forbedrer brændstoføkonomien.

VIGTIG BEMÆRKNING: DENSO Eftermarkedet er stolte af at dele teknisk viden og erfaring, men bemærk venligst, at den teknologi, der nævnes i denne artikel, omhandler original udstyrsteknologi (OE), som endnu ikke er tilgængelig i sortimentet for eftermarkedet.

Siden køretøjsfabrikanterne har indført start/stop-teknologien til de forbrændingsmotorer, der anvendes i deres modelrækker, er der udviklet integrerede startgeneratorer (ISG’er) til at erstatte den traditionelle kombination af starter og generator, der anvendes i konventionelle applikationer, med en robust og pålidelig løsning, der kan modstå det store antal igangsætninger, som disse motorer nu foretager.

Som førende producent af OE-komponenter og systemleverandør til VM’er over hele verden har DENSO været pioner inden for disse løsninger og har med sit højspændings ISG hævet barren yderligere ved at producere en vandkølet version, der ikke kun starter motoren og genererer elektricitet til at oplade batteriet og forsyne køretøjets elektriske systemer, men også hjælper motoren.

DENSO’s højspændings ISG anvendes i øjeblikket af BMW, Mini, Renault og Suzuki, afhængigt af anvendelsen, og drives enten af remmen i motorens foranliggende hjælpesystem eller via en spinkel aksel direkte inde i gearkassen, som producerer en højspændings, trefaset vekselstrøm. Den anvender også en SC-spole (segmentleder), som minimerer de fysiske dimensioner, samtidig med at effektiviteten maksimeres, hvilket resulterer i en enhed med høj effekt i en ekstremt kompakt størrelse.

Yderligere oplysninger om DENSO Eftermarkedsprogrammet findes online på: www.denso-am.eu


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DENSO Europe B.V.

Hogeweyselaan 165
1382 JL Weesp
Netherlands
DENSO Europe B.V.

Send til en kollega

0.094